Σεξ

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σας η αγαπημένη σας στάση στο σεξ

Η αγαπημένη σας στάση στο σεξ ίσως μαρτυρά κάποιες πτυχές της προσωπικότητάς σας. Διαλέξτε ποια απ' τις παρακάτω στάσεις είναι η αγαπημένη σας και μάθετε τι δηλώνει για το χαρακτήρα σας.

4 παράγοντες που βοηθούν το πέος του να... «δουλεύει» καλύτερα

Αν οι επιδόσεις του καλού σας είναι κάπως... πεσμένες, το παρακάτω άρθρο σας ενδιαφέρει. Δείτε ποιοι παράγοντες θα βοηθήσουν την ερωτική σας ζωή να πάρει την ανιούσα.

Γάμος χωρίς σεξ: Όσα πρέπει να ξέρετε

Μήπως με τον σύντροφό σας είστε πλέον απλοί συγκάτοικοι; Αν η σεξουαλική επαφή απουσιάζει από τον γάμο σας, τότε το παρακάτω άρθρο είναι γραμμένο για εσάς.

5 τύποι σεξ που εκτιμάς όταν μεγαλώνεις

Όσο μεγαλώνουμε ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε αλλά και που κάνουμε σεξ αλλάζει εντυπωσιακά. Αυτά είναι τα πέντε είδη σεξ που μαθαίνουμε να απολαμβάνουμε και να εκτιμάμε όσο τα χρόνια περνούν.

6 λόγοι που δεν θα κάνουμε σεξ απόψε: Ένα ξεκαρδιστικό σκίτσο αφιερωμένο στους μπαμπάδες

Μια μαμά σκιτσογράφος περιγράφει σε ένα ξεκαρδιστικό σκίτσο τους συχνότερους λόγους που οι μαμάδες αρνούνται να κάνουν σεξ με τον άντρα τους!

Χρήσιμες συμβουλές για να έρχεστε πάντα σε οργασμό

Μήπως ο οργασμός είναι για εσάς σπάνιο ή μοναχικό φαινόμενο; Αν δυσκολεύεστε να φτάσετε στην κορύφωση, τότε οι παρακάτω συμβουλές είναι για εσάς!

Είστε αρκετά καλή στο κρεβάτι;

Πόσο ικανή είστε να πάρετε τα μυαλά του άντρα σας στο κρεβάτι και να ζήσετε μαζί συγκλονιστικές στιγμές πάθους και ηδονής; Αυτά τα 5 σημάδια, δίνουν την απάντηση.

5 τεμπέλικες στάσεις στο σεξ για να νικήσετε την κούραση

Μπορεί να είστε κουρασμένη, αλλά λέτε «ναι» στη... σεξουαλική επίθεση του καλού σας. Δείτε 5 στάσεις για να ενδώσετε... ξεκούραστα.

Στάση «γυναίκα από πάνω»: 5 τρόποι να την απογειώσετε

Φέρτε τα... κάτω-πάνω στο κρεβάτι σας με αυτές τις έξι πρωτότυπες παραλλαγές της στάσης «γυναίκα από πάνω»!

Τι λέει ο μήνας που γεννήθηκες για τις σεξουαλικές σου επιθυμίες

Ξέρατε ότι κάποιοι μήνες «βγάζουν» πιο σέξι ανθρώπους από άλλους; Δείτε τι λέει η «ειδικός» ανάλογα με τον μήνα που γεννηθήκατε...

v