Σεξ

5 σεξουαλικά παιχνίδια που πρέπει να δοκιμάσετε!

Ποιος είπε ότι τα ερωτικά παιχνίδια είναι για τους νεαρούς εραστές; Αν νιώθετε ότι η ερωτική σας ζωή χρειάζεται ανανέωση, ιδού πώς θα εκτοξεύσετε την λίμπιντο στα ύψη!

Μάθετε πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ευτυχισμένα ζευγάρια

Η επιστήμη έδωσε την απάντηση στο αιώνιο ερώτημα: πόσο συχνά κάνουν σεξ τα ζευγάρια που ζουν ευτυχισμένα ακόμη και μετά από πολλά χρόνια γάμου;

5 στάσεις που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε απόψε!

Σεξουαλική ανανέωση εδώ και τώρα! Σήμερα, πρέπει να δοκιμάσετε τουλάχιστον μία από τις παρακάτω στάσεις και να φέρετε την επανάσταση στο κρεβάτι σας.

Τι σκέφτονται οι γυναίκες στο σεξ

Ας λέμε αλήθειες. Καμια φορά οι γυναίκες, όταν κάνουμε σεξ, σκεφτόμαστε πολλά και διάφορα. Άλλοτε κρίνουμε την ίδια τη σεξουαλική πράξη και άλλοτε... όχι.

8 τρελές απαιτήσεις αντρών στο σεξ!

Ποιο είναι το ποιο τρελό πράγμα που σας έχει ζητήσει ποτέ να κάνετε ένας άντρας στο κρεβάτι; Aκολουθούν οι 8 πιο παράξενες, ασυνήθιστες, τρελές σεξουαλικές απαιτήσεις που έχετε ακούσει!

Οι 10 δημοφιλέστερες σεξουαλικές φαντασιώσεις αντρών και γυναικών

Τι φαντασιώνονται οι άντρες και τι οι γυναίκες όταν σκέφτονται το σεξ; Έρευνα αποκαλύπτει τις 10 πιο δημοφιλείς φαντασιώσεις των δύο φύλων και τα αποτελέσματα... έχουν πολύ ενδιαφέρον!

8 πληροφορίες που σίγουρα δεν ξέρατε για... την κλειτορίδα!

Έχει 8.000 νευρικές απολήξεις, μπορεί να προσφέρει οργασμό που διαρκεί από 10 έως 30 δευτερόλεπτα και είναι ένα όργανο πολύ μεγαλύτερο απ' όσο νομίζετε! Μάθετε τα πάντα για την κλειτορίδα.

Ειδικός εξηγεί ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στάση για να μείνετε έγκυος

Εκτός από έναν υγιή τρόπο ζωής, τη γυναίκα βοηθούν να συλλάβει και συγκεκριμένες στάσεις στο σεξ, όπως ισχυρίζεται ειδικός σε θέματα γονιμότητας. Διαβάστε ποια είναι η καλύτερη και ποια η χειρότερη στάση για τη σύλληψη.

Έρευνα: Αυτή είναι η αγαπημένη στάση αντρών και γυναικών στο σεξ

Ελληνική έρευνα αποκαλύπτει ποια στάση στο σεξ προτιμούν οι άνδρες και ποια οι γυναίκες, αλλά και τι ενοχλεί το κάθε φύλο στο σεξ.

Πώς θα απογειώσετε 5 συνηθισμένες στάσεις στο σεξ

Αν θέλετε να ανανεώσετε τη σεξουαλική ζωή με το σύντροφό σας, μπορείτε με κάποιες απλές «παραλλαγές» γνωστών στάσεων να τον τρελάνετε. Δείτε ποιες είναι αυτές.

v