Σεξ

Γυναικεία εκσπερμάτωση: Υπάρχει και πόσο συχνά συμβαίνει;

Ορισμένες γυναίκες ισχυρίζονται ότι οι οργασμοί τους συνοδεύονται από χειμμαρώδεις εκκρίσεις κολπικών υγρών, που θυμίζουν ανδρική εκσπερμάτωση...

Ο άνδρας μου βλέπει πορνό -να ανησυχήσω;

Πολλές είναι οι γυναίκες που συλλαμβάνουν επ' αυτοφώρω τους άνδρες τους να βλέπουν ταινίες πορνό. Είναι όμως ανησυχητικό για την σχέση τους; Ποια είναι η σωστή αντίδραση; Η ειδικός απαντά.

Ποια είναι η πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ

Νέα έρευνα αποκαλύπτει την πιο επικίνδυνη στάση στο σεξ για το μόριο του συντρόφου σας...

Έχετε προσποιηθεί ποτέ οργασμό; 5 γυναίκες απαντούν

Έχετε προσποιηθεί ποτέ οργασμό; Πέντε γυναίκες απαντούν με ειλικρίνεια και επιβεβαιώνουν το μεγαλύτερο φόβο κάθε άνδρα.

Γιατί πρέπει να κάνετε κάθε μέρα σεξ με το σύζυγό σας

Υπάρχουν 5 λόγοι για να κάνετε καθημερινά –ναι, καθημερινά!- σεξ με το σύζυγό σας. Eσείς μπορείτε να νικήσετε την κούραση;

Ποια είναι η κορυφαία ερωτική φαντασίωση ανδρών και γυναικών;

Σεξ με ειδυλλιακή ατμόσφαιρα ή ...κάτι πιο kinky; Έρευνα παγκόσμιας εμβέλειας αποκαλύπτει τις κορυφαίες ερωτικές φαντασιώσεις ανδρών και γυναικών.

10 πράγματα που δεν ξέρετε για την… στύση!

Ποια είναι τα «είδη» της στύσης, ποιος ο καλύτερος σύμμαχός της και ποιοι οι εχθροί της; Μάθετε τα πάντα για την διέγερση του συντρόφου σας και βελτιώστε την σεξουαλική σας ζωή.

Το άρωμα του σεξ: Οι μυρωδιές που διεγείρουν την ερωτική διάθεση

Μάθετε ποιες μυρωδιές διώχνουν το άγχος και τις αναστολές, χαλαρώνουν και διεγείρουν την ερωτική διάθεση και... βάλτε τις στο παιχνίδι!

Τα πιο παράξενα sex toys της αγοράς

Ξεχάστε τις χειροπέδες και τους δονητές. Τα ερωτικά βοηθήματα έχουν περάσει σε άλλο στάδιο, για να ικανοποιήσουν κάθε γούστο, έχοντας γίνει πιο αλλόκοτα από ποτέ!

9 στάσεις για να έρχεστε πιο εύκολα σε οργασμό

Δυσκολεύεστε να φτάσετε στην κορύφωση; Αυτές οι στάσεις εγγυώνται πως θα πετύχετε τον στόχο σας πολύ πιο εύκολα και με ...εκρηκτικά αποτελέσματα!

v