Γονιμότητα

"Η μητέρα μου γέννησε το παιδί μου!": Δείτε στο βίντεο την συγκλονιστική ιστορία

Δείτε την συγκλονιστική ιστορία της 53χρονης γιαγιάς που έφερε στον κόσμο το μωρό της κόρης της, η οποία λόγω καρκίνου δεν θα μπορούσε ποτέ να αποκτήσει παιδιά!

«Πώς εξασφαλίσαμε ότι θα κάνουμε κορίτσι»: Το ζευγάρι που ...βρήκε τον τρόπο!

Δείτε τι έκανε αυτό το ζευγάρι, προκειμένου να αποκτήσει την κόρη που τόσο πολύ επιθυμούσε και... έπιασε!

Ανεξήγητη υπογονιμότητα: Τι είναι και πώς αντιμετωπίζεται

Τι γίνεται όταν ένα -φαινομενικά υγιές- ζευγάρι δυσκολεύεται να αποκτήσει παιδί; Ο εδικός εξηγεί πώς μπορεί να αντιμετωπιστεί η ανεξήγητη υπογονιμότητα.

Μωρά από 3 γονείς θα γεννιούνται πλέον στη Μ. Βρετανία

Μία νέα τεχνική εξωσωματικής γονιμοποίησης εγκρίθηκε για πρώτη φορά στον κόσμο, κατά την οποία ένα μωρό μπορεί να γεννηθεί από το DNA τριών «γονιών»!

Αντισυλληπτικά χάπια: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Τα αντισυλληπτικά χάπια είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους αντισύλληψης. Τι πρέπει να γνωρίζετε, όμως, ώστε να τα χρησιμοποιείτε σωστά και με ασφάλεια;

Τι πρέπει να κάνετε αν θέλετε να μείνετε έγκυος

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε την ώρα και τη στιγμή της σύλληψης. Μπορείτε, όμως, να βοηθήσετε το σώμα σας να αυξήσει τις πιθανότητες σύλληψης. Διαβάστε 6 πολύτιμες συμβουλές.

Ασυμβατότητα σπερματοζωαρίου-ωαρίου: Αιτία υπογονιμότητας;

Πολύς λόγος γίνεται τα τελευταία χρόνια για πιθανή «ασυμβατότητα», όταν ένα ζευγάρι δεν καταφέρει να τεκνοποιήσει έπειτα από πολλές προσπάθειες. Ο γυναικολόγος κ. Χηνιάδης ξεκαθαρίζει το τοπίο.

Υπογονιμότητα: Απαντήσεις στις μεγαλύτερες παρανοήσεις

Όσοι έχουν την τύχη να είναι γονείς, συχνά έχουν πολύ λάθος αντιλήψεις για το πρόβλημα της υπογονιμότητας και λένε σκληρά λόγια στα ζευγάρια που προσπαθούν. Απαντάμε στις μεγαλύτερες παρανοήσεις.

Εγκυμοσύνη μετά την αποβολή: Μια μαμά εξομολογείται

Σε μία εξομολόγηση από καρδιάς, μια μαμά-blogger περιγράφει τι σημαίνει να μένεις έγκυος, όταν έχεις ήδη χάσει ένα μωρό...

Δείτε πώς σχηματίζεται το έμβρυο σε ένα απίστευτο διάγραμμα!

Δείτε πώς ακριβώς δημιουργείται ένα ανθρώπινο έμβρυο στην κοιλιά της μητέρας σε μία φανταστική κινούμενη εικόνα!

v