Γονιμότητα

5 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις ωορρηξία

Εσείς μπορεί να αποφασίσατε ότι θέλετε μωρό. Το σώμα σας, όμως, είναι έτοιμο; Τα παρακάτω σημάδια θα αποκαλύψουν τις πιο γόνιμες μέρες σας!

Μπορείς να μείνεις έγκυος όταν είσαι ήδη… έγκυος;

…κι όμως, μπορείς! Μπορεί μέχρι στιγμής να έχουν επίσημα καταγραφεί μόλις 10 τέτοια περιστατικά, όμως η φύση είναι θαυματουργή και μια διπλή εγκυμοσύνη που δεν είναι δίδυμη είναι εφικτή.

Τι γίνεται όταν φοβάσαι να (ξανα)μείνεις έγκυος;

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που στην σκέψη μιας εγκυμοσύνης ή ενός τοκετού πανικοβάλλονται. Λέγεται «τοκοφοβία» και… έχει λύση!

Γεννήθηκε μωρό από μαμά που κατέψυξε την ωοθήκη της όταν ήταν 9 ετών!

Η 24χρονη Moaza Al Matrooshi μπήκε στην εμμηνόπαυση έπειτα από χημειοθεραπεία που χρειάστηκε να κάνει, όμως κατάφερε να αποκτήσει παιδί γιατί είχε καταψύξει την ωοθήκη της όταν ήταν ακόμα παιδί!

Πώς να «προπονηθείτε» σωστά για τη ζωή με το μωρό!

Ετοιμάζεστε ή ανυπομονείτε να γίνετε μαμά; Φαντάζεστε τη ζωή σας με το μωρό βγαλμένη από παραμύθι; Τρυφερές αγκαλιές, μυρωδάτα κεφαλάκια, χάδια και γλυκά χαμόγελα; Πάμε να κάνουμε μία προπόνηση!

Οι γυναίκες που αργούν να γίνουν μαμάδες ζουν περισσότερο

Οι γυναίκες τα τελευταία χρόνια καθυστερούν όλο και περισσότερο να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί. Αυτό, όμως, μπορεί να έχει και τα καλά του, λένε οι επιστήμονες, που συνδέεουν τις μεγαλύτερες ηλικίες μητρότητας με τη μακροζωία.

Τι πραγματικά σημαίνει για μια γυναίκα να αποβάλει

Τρεις οικογένειες που έζησαν την δραματική εμπειρία της παλίνδρομης κύησης εξηγούν τι ακριβώς συνέβη, και μοιράζονται τα συναισθήματα που βίωσαν για να θυμίσουν σε γυναίκες που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση ότι δεν είναι μόνες.

6 μύθοι για την σύλληψη που δεν θα έπρεπε να πιστεύουμε

Με τα προσπερματικά υγρά δεν μπορείς να μείνεις έγκυος, η πιθανότητα εγκυμοσύνης κατά την περίοδο είναι απίθανη και άλλοι 4 μύθοι για τη σύλληψη καταρρίπτονται!

Γεννήθηκε μωρό από τρεις γονείς!

Το 5 μηνών μωρό, που γεννήθηκε στην Αμερική, έχει το DNA τριών ανθρώπων!

Ποιες γυναίκες έχουν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν δίδυμα

Πρόσφατη έρευνα ανακάλυψε γιατί κάποιες γυναίκες έοχυν περισσότερες πιθανότητες να κάνουν δίδυμα. Όπως αποδεικνύεται, όλα είναι θέμα γονιδίων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v