Γονιμότητα

Ποιο συστατικό που καταναλώνουμε καθημερινά αυξάνει τον κίνδυνο αποβολής;

Καινούρια έρευνα ενοχοποιεί ένα «αθώο» συστατικό για την αύξηση της πιθανότητας αποβολής. Δείτε ποιο είναι αυτό.

Αποβολή: Σημάδια, συμπτώματα και αιτίες

Γιατί αποβάλει μια γυναίκα; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά συμπτώματα και τι γίνεται μετά; Πότε μπορεί να προσπαθήσει ξανά για μωρό; Οι ειδικοί απαντούν.

Γιατί πονάτε τόσο πολύ όταν έχετε περίοδο;

Μπορεί οι πόνοι περιόδου να αποτελούν σύνηθες φαινόμενο στις γυναίκες, όμως όταν είναι εξαιρετικά έντονοι ενδέχεται να σχετίζονται με προβλήματα που δεν αντιμετωπίζονται απλά με αναλγητικά.

Δείτε στο βίντεο πώς γίνεται η εξωσωματική γονιμοποίηση

Δείτε στο πολύ ενδιαφέρον βίντεο πώς ακριβώς γίνεται η εξωσωματική γονιμοποίηση και σε τι βαθμό διαφέρει από τη φυσιολογική σύλληψη.

5 συμβουλές για να μείνετε έγκυος πιο γρήγορα

Νιώθετε έτοιμη να γίνετε μανούλα, αλλά ο πελαργός αργεί να καταφτάσει; Δείτε πέντε δοκιμασμένα βήματα που θα σας βοηθήσουν να μείνετε έγκυος πιο γρήγορα.

Δείτε με ποια διατροφή κατάφερε μια υπέρβαρη γυναίκα να μείνει έγκυος

Η Kelly Hogan είχε σοβαρό πρόβλημα υπογονιμότητας, ενώ ήταν και υπέρβαρη. Πήρε την απόφαση να τρέφεται σχεδόν αποκλειστικά με κρέας και επτά χρόνια μετά απέκτησε 2 παιδιά! Οι γιατροί της μιλούν για θαύμα.

10 σημαντικές πληροφορίες για τη γονιμότητά σας

Είτε προσπαθείτε να κάνετε παιδί είτε όχι, είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τις παρακάτω πληροφορίες για τη γονιμότητά σας.

65χρονη μητέρα 13 παιδιών είναι έγκυος σε τετράδυμα!

Η 65χρονη Annegret Raunigk, μητέρα 13 παιδιών, κυοφορεί τετράδυμα και αποτελεί ζωντανό παράδειγμα πως όταν θες κάτι πολύ... ποτέ δεν είναι αργά!

"Έχω χάσει τρία μωρά αλλά δεν το βάζω κάτω"

H Πόπη, αναγνώστρια του Μama365 μοιράστηκε μαζί μας την ιστορία της για τον αγώνα που δίνει με το σύντροφό της για να αποκτήσουν παιδί. Διαβάστε το συγκινητικό κείμενο.

Μητρότητα μετά τα 40: Μύθοι και αλήθειες

Πόσο εύκολο είναι να γίνει μια γυναίκα μαμά μετά τα 40; Τι κινδύνους ενέχει μία αργοπορημένη εγκυμοσύνη, αλλά και ποια πλεονεκτήματα; Δείτε τι λένε οι επιστήμονες.

v