Δίδυμη ευτυχία

Τι φοβούνται τα παιδιά;

Ποιοι είναι οι μεγαλύτεροι φόβοι των παιδιών και πώς μπορείτε να τα βοηθήσετε να βρίσκουν δύναμη για να τους ξεπερνούν; Η μαμα-blogger του Mama365 έχει τις δικές της απαντήσεις.

Η συνταγή της παιδικής φιλίας

Η μαμά-blogger του Mama365 αποκαλύπτει την συνταγή της παιδικής φιλίας, για να απολαμβάνουν τα παιδιά καθημερινά στο σχολείο!

«Γιατί τα παρατάς;»: Τι πρέπει να κάνουμε όταν το παιδί εγκαταλείπει τις δραστηριότητές του;

Ποιος είναι ο ρόλος του γονιού όταν το παιδί επιλέγει να εγκαταλείψει μία δραστηριότητα που αγαπά; Η μαμά-blogger του Mama365 έχει την δική της απάντηση.

"Καλό παιδικό θέατρο είναι το θέατρο που...": Η σημασία του θεάτρου για το παιδί και μία εξαιρετική παράσταση

Η μαμά-blogger του Mama365 εξηγεί τη σημασία του θεάτρου στην ζωή των παιδιών και προτείνει μία εξαιρετική παιδική παράσταση που αξίζει να δείτε!

«Nα μιλάς θετικά, να σκέφτεσαι θετικά...»: Ένα μάθημα ζωής για το παιδί

Συμβαίνει και στα παιδιά μερικές φορές να μη νιώθουν καλά. Η μαμά-blogger του Mama365 εξηγεί πώς έμαθε στις δίδυμες κόρες της να βλέπουν την ζωή με θετικό μάτι.

«Δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό το θέμα...»: Όταν το παιδί κλείνεται στον εαυτό του

Περί τα 6 τους χρόνια, τα περισσότερα παιδιά κλείνονται στον εαυτό τους και δεν μιλούν για ό,τι τα απασχολεί. Η μαμά-blogger του Mama365 συμβουλεύει πώς να βοηθήσετε το παιδί να σας ανοιχτεί.

Πώς γεννιούνται τα μωρά; Τι μπορούμε να πούμε στο παιδί

Τι μπορούμε να πούμε στο παιδί όταν μας ρωτά «από που γεννιούνται τα παιδιά...;» Η μαμά blogger του Mama365 προτείνει την δική της εκδοχή της αλήθειας.

Όταν το παιδί έρχεται σε δύσκολη θέση

Πώς θα μάθουμε στα παιδιά μας να διαχειρίζονται τις δύσκολες και άβολες καταστάσεις; Η μαμά-blogger του Mama365 δίνει τις δικές της προτάσεις...

Κατασκήνωση: "Mακάρι να ήμουν κάπου άλλου" ή "κρίμα που τελείωσε!";

Η μαμά-blogger μας περιγράφει τις αντιδράσεις των παιδιών της όταν τους πρότεινε να πάνε το καλοκαίρι στην κατασκήνωση!

Κουβέντες με τις κόρες μου...

Η μαμά-blogger μας μεταφέρει κάποιες από τις πιο απολαυστικές συζητήσεις που έχει ποτέ κάνει με τις δίδυμες κόρες της...

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v