Φτιάξτε μία παιδική χαρά στον κήπο σας!

Φτιάξτε μία παιδική χαρά στον κήπο σας!

Έχετε την αυλή ή τον κήπο; Βάζουμε τις ιδέες και τις παρακάτω προτάσεις της αγοράς για να μετατρέψετε τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σας σε απίθανο παιδότοπο και να κάνετε τη ζωή των παιδιών πολύ πιο διασκεδαστική και περιπετειώδη!

Πάρτε φωτο-ιδέες

Δεντρόσπιτο

Ποιο παιδί δεν λατρεύει τα δεντρόσπιτα! Αν αποφασίσετε να το φτιάξετε μόνοι σας θα χρειαστείτε χρόνο και όλο το κατασκευαστικό σας ταλέντο, όμως το αποτέλεσμα θα είναι από αυτά που θα σας κάνει υπερήφανους για πάντα!

Τοίχος αναρρίχησης

 

Ένας τοίχος αναρρίχησης και μπόλικο χώμα είναι αρκετά για να κρατήσουν τα παιδιά απασχολημένα για ώρες!

Λιτά και απέριττα

 

Με έναν τέτοιο κήπο, τι άλλο να ζητήσει ένα παιδί;

Lift από τη μία άκρη έως την άλλη

Αναμφίβολα το εντυπωσιακότερο στοιχείο του συγκεκριμένου παιδότοπου είναι το «lift» που ξεκινά από τη μία άκρη του κήπου έως την άλλη, προσφέροντας ακόμα περισσότερες δυνατότητες για παιχνίδι.

Βουνό από λάστιχα

Παλιά λάστιχα, πιθανώς κατεστραμμένα, βάφτηκαν πολύχρωμα και στοιβάχτηκαν σε ένα ογκώδες βουνό για... παιδική ορειβασία!

Τι θα βρείτε στην αγορά:

Κούνια Adriatic

Η πιο απλή και εύκολη να κρεμαστεί κούνια, για παιδιά από 4 ετών.

Τιμή: 9,99 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Μουστάκας.

Πέτρες αναρρίχησης

 

Βρείτε έναν εξωτερικό τοίχο του σπιτιού, κάτω από τον οποίον να υπάρχει είτε χορτάρι είτε παχύ χώμα και τοποθετήστε αυτές τις πέτρες αναρρίχησης για αρχάριους που θα προκαλέσουν τα παιδιά να φτάσουν μέχρι την κορυφή. Οι πέτρες είναι από εξαιρετικά ανθεκτικό ρητινούχο πολυεστέρα και άμμο και βιδώνονται σφιχτά στον τοίχο με τις περιλαμβανόμενες κυλινδρικές βίδες και τα παξιμάδια. Κάθε πέτρα αναρρίχησης έχει μέγιστη αντοχή βάρους έως 100 κιλά.

Τιμή: 12,95 ευρώ.
Αγοράστε τις online από το shop.ofono.gr.

Ανεμόσκαλα

 

Κρεμαστή ανεμόσκαλα αναρρίχησης, από ξύλο και σχοινί, με 5 σκαλιά. Ιδανική για παιδιά από 4 ετών.

Τιμή: 24,95 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Imaginarium.

Φουσκωτό τέρμα

Το πιο απίθανο φουσκωτό τέρμα για να εξασκήσουν τα γκολ τους! Ιδανικά για παιδιά ηλικίας 3-8 ετών.

Τιμή: 39 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα ELC.

Κουνιστό πόνυ

Κουνιστό πόνυ για μικρά παιδιά, από πλαστικό σε φλουό κίτρινο χρώμα. Αν το παιδί είναι κάτω του ενός έτους θα χρειαστεί την επίβλεψή σας.

Τιμή: 39,99 ευρώ.
Αγοράστε το online από το We Love Toys.

Νεροτσουλήθρα

Από τα πιο διασκεδαστικά παιχνίδια κήπου που μπορείτε να προσφέρετε στα παιδιά, η τσουλήθρα αυτή συνδέεται πανεύκολα με το λάστιχο του νερού και διαθέτει ειδικές οπές που τροφοδοτούνται διαρκώς με νερό για να γλιστρά το παιδί απολαυστικά στα 5 ολόκληρα μέτρα της! Ιδανική για παιδιά από 4 ετών.

Τιμή: 42 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Caeleste Shop.

Αμμοδόχος Χελώνα

Μικρή αμμοδόχος σε σχήμα χελώνας (διαστ. 119x109x38 εκ.), με κέλυφος που κλείνει και εφαρμόζει, ώστε να προστατεύεται η άμμος από τον καιρό και από ζώα. Τοποθετήστε τη σε μέρος σκιερό και αφήστε το παιδί να παίξει με τα κουβαδάκια του ανενόχλητο! Ιδανική για παιδιά άνω του ενός έτους.

Τιμή: 56 ευρώ.
Αγοράστε την online από το Playcity.gr.

Τραμπολίνο

Μικρό πολύχρωμο τραμπολίνο, με δίχτυ (ύψους 1,88μ.), το οποίο θα πρέπει να «στήσετε» εσείς. Το μέγιστο επιτρεπτό βάρος που μπορεί να «σηκώσει» είναι 55 κιλά. Φανταστείτε τις ξέφρενες τούμπες που θα κάνουν τα παιδιά εκεί μέσα!

Τιμή: 99,99 ευρώ.
Θα το βρείτε στα καταστήματα Jumbo.

v