Διακόσμηση τοίχου για το παιδικό δωμάτιο

Διακόσμηση τοίχου για το παιδικό δωμάτιο

Υπέροχα αυτοκόλλητα σε γιγαντιαίες διαστάσεις, όμορφα κάδρα ζωγραφισμένα στο χέρι, χειροποίητα ξύλινα γράμματα με το αρχικό του ονόματός του και άλλες ιδέες για να στολίσετε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο το δωμάτιο του μωρού σας.

L. Stroutsi Illustration & Painting for KIDS

Η Λέλα Στρούτση ασχολείται με την εικονογράφηση παιδικού βιβλίου και με τη δημιουργία έργων ζωγραφικής για παιδικούς χώρους. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ακρυλικά χρώματα σε καμβά ή ακουαρέλα σε χαρτί. Μπορείτε να παραγγείλετε πίνακες σε διάφορες διαστάσεις, να γίνουν ειδικές παραγγελίες, να ζωγραφιστεί κάποια σκηνή από το αγαπημένο παραμύθι του παιδιού, καθώς και να αναγραφεί π.χ. το όνομα του παιδιού. Δείγματα δουλειάς της μπορείτε να δείτε στη σελίδα Lela Stroutsi Illustration & Painting for Kids στο Facebook. Οι πίνακες ξεκινούν από 45 ευρώ και διατίθενται προς πώληση στο παιχνιδοβιβλιοπωλείο "Το Σπίτι της χαράς".

Αυτοκόλλητα τοίχου, από το Sticky

Τα αυτοκόλλητα τοίχου έχουν εδώ και καιρό γίνει μόδα και αποτελούν εύκολη και διασκεδαστική λύση για το παιδικό δωμάτιο, αφού τοποθετούνται όπου θέλετε, δημιουργώντας το «θέμα» που επιθυμείτε, ενώ μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν με καινούργια. Στο Sticky η ποικιλία σε αυτοκόλλητα τοίχου είναι μεγάλη, ενώ τα υφασμάτινα αυτοκόλλητα κλέβουν τελευταία την παράσταση, όπως αυτό της φωτογραφίας με το θαλασσινό θέμα (τιμή: 45,50 ευρώ). Στο ίδιο e-shop θα βρείτε ακόμα αυτοκόλλητα για πόρτες, καθώς και όμορφους πίνακες.

Τip: Όπως βλέπετε και στη φωτογραφία, φροντίστε να κολλήσετε τα αυτοκόλλητα στο ύψος του παιιδού, ώστε να τα απολαμβάνει ακόμα περισσότερο!

Ξύλινο ρουστίκ γράμμα, από το Etsy

Διακοσμήστε έναν τοίχο ή και την πόρτα στο δωμάτιο του παιδιού με ένα όμορφο ξύλινο γράμμα που να αντιπροσωπεύει το αρχικό του ονόματός του. Το γράμμα έχει ύψος περίπου 46 εκατοστά, ενώ μπορείτε να παραγγείλετε να σας αποσταλεί όποιο γράμμα θέλετε και σε ό,τι χρώμα θέλετε, επιλέγοντας από μία μεγάλη παλέτα. Η αποστολή γίνεται από Η.Π.Α. και το κάθε γράμμα κοστίζει 33,45 ευρώ. Μάθετε περισσότερα στο Etsy.com.

Ζωγραφική τοίχου από το Babyroom

Χάρη στο Babyroom μπορείτε να δημιουργήσετε για το παιδί ένα παραμυθένιο δωμάτιο, αφού οι τεχνίτες του θα σας ζωγραφίσουν όποιο θέμα θέλετε στους τοίχους. Οι τιμές για την ζωγραφική τοίχου κυμαίνονται, φυσικά, ανάλογα με το μέγεθος και την πολυπλοκότητα του σχεδίου, όμως ενδεικτικά για ένα σχέδιο διάστασης 1,40μ. x 1μ. μαζί με ασορτί φωτιστικό ζωγραφισμένο στο χέρι η τιμή είναι 195 ευρώ. Δείτε περισσότερα και πάρτε ιδέες από εδώ.

Κάδρο με πορτρέτο παιδιού, από το Happy Hippie

Στο Happy Hippie έχετε τη δυνατότητα να παραγγείλετε τον δικό σας πίνακα ζωγραφικής (σε διαστάσεις 18x24 εκ.), διαλέγοντας το θέμα, τα χρώματα, το όνομα αλλά και τα χαρακτηριστικά του παιδιού, με μόλις 50 ευρώ. Μάθετε περισσότερα εδώ.

v