Δώστε χρώμα στους τοίχους σας

Δώστε χρώμα στους τοίχους σας

Το βάψιμο είναι ένας τρόπος να δώσετε χρώμα στους τοίχους του σπιτιού. Αν θέλετε, όμως, πραγματικά να κάνετε κάτι ξεχωριστό, να δώσετε στο σπίτι σας χαρακτήρα και διάθεση, υπάρχουν πολύ πιο πρωτότυποι τρόποι να διακοσμήσετε τους τοίχους σας, ανάλογα με το μέγεθός τους αλλά και το ύφος του κάθε δωματίου.

Πάρτε ιδέες και δείτε προτάσεις της αγοράς για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο:

Ταπετσαρία για μεγάλες επιφάνειες

Καλειδοσκόπιο

 

Λάτρεις του Bob;

Παγκόσμιος χάρτης

Πρόταση αγοράς

Ταπετσαρίες Carteco

Στα Carteco θα βρείτε μεγάλη ποικιλία με εξαιρετικά σχέδια για ταπετσαρίες που μπορούν να καλύψουν μεγάλες επιφάνειες τοίχων στο σπίτι, όπως το σχέδιο της φωτογραφίας. Δείτε περισσότερα σχέδια εδώ και ενημερωθείτε για τις τιμές επικοινωνώντας με την εταιρία εδώ. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε και για το κόστος τοποθέτησης.

Ύφασμα για μικρούς τοίχους

Ποπ κρεβατοκάμαρα

Ρομαντικό υπνοδωμάτιο

Για ρουστίκ χώρους

Πρόταση αγοράς

Ύφασμα στους τοίχους, Ikea

Μία από τις νέες φθινοπωρινές προτάσεις των Ikea είναι να δώσετε χρώμα στους τοίχους σας, χρησιμοποιώντας υφάσματα με το μέτρο, τα οποία μάλιστα είναι και πολύ εύκολο να αφαιρεθούν αν τα βαρεθείτε.
Το ύφασμα της φωτογραφίας με τη φτέρη είναι το Stockholm και η τιμή του είναι 8,5 ευρώ/μέτρο. Στα Ikea θα βρείτε πολλά περισσότερα σχέδια, για κάθε δωμάτιο του σπιτιού. Δείτε εδώ.

Αυτοκόλλητα για λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά

Όχι, δεν είναι αληθινά κάγκελα...

 

Ποτέ ξανά οι πρίζες δεν έδειχναν ωραιότερες

Το δέντρο της ζωής

Πρόταση αγοράς

Αυτοκόλλητα τοίχου Sticky

Η εταιρία Sticky διαθέτει τεράστια ποικιλία σε αυτοκόλλητα τοίχου, σε ό,τι σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε και σε λογικές τιμές (τα μαχαιροπίρουνα της φωτογραφίας κοστίζουν 24,50 ευρώ). Μάθετε περισσότερα εδώ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v