Ρούχα εγκυμοσύνης: Δώστε στιλ στην κοιλίτσα σας

Ρούχα εγκυμοσύνης: Δώστε στιλ στην κοιλίτσα σας

Για να μην χάσετε το στιλ σας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ξεχωρίσαμε τα αγαπημένα μας καταστήματα με ρούχα και αξεσουάρ για μέλλουσες μαμάδες.

Δείτε πού θα βρείτε τα πιο στιλάτα ρούχα εγκυμοσύνης τόσο στην ελληνική όσο και στην online αγορά.

Συλλογή Maternity Wear από τα H&M
Ρούχα εγκυμοσύνης

Βαμβακερή τουνίκ με ελαστικό μπούστο. Τιμή: 19,95 ευρώ.
Στα καταστήματα H&M θα βρείτε αξιόλογη συλλογή με ρούχα για την μέλλουσα μαμά, σε πολύ όμορφα σχέδια και τις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς. Δείτε περισσότερα εδώ.

Maternity από τα Mothercare
Ρούχα εγκυμοσύνης

Ολόσωμη φόρμα από ελαστικό ύφασμα με ζώνη στη μέση. Τιμή: 42,70 ευρώ.
Στα καταστήματα Mothercare θα βρείτε πολλά casual ρούχα για τη μέλλουσα μαμά, καθώς και μεγάλη ποικιλία σε εσώρουχα, πυτζάμες αλλά και μαγιό. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ρούχα για τη μέλλουσα μαμά από τα Prenatal
Ρούχα εγκυμοσύνης

Τζιν με ελαστικότητα στη μέση για να προσαρμόζεται σε κάθε μέγεθος κοιλίτσας. Τιμή: 29,95 ευρώ.
Στα καταστήματα Prenatal θα βρείτε ποικιλία σε κλασικά και κομψά ρούχα για μέλλουσες μαμάδες, καθώς και διάφορα πρακτικά εσώρουχα, καλσόν, νυχτικά κ.λ.π. Δείτε περισσότερα εδώ.

Λητώ για τη μέλλουσα μαμά
Ρούχα εγκυμοσύνης

Φόρεμα Livaa με αέρινο μαντό για τα δροσερά απογεύματα. Διατίθεται και σε μαύρο με λευκό μαντό. Τιμή: 55,50 ευρώ.
Στα πολυκαταστήματα Λητώ η ποικιλία ρούχων, αξεσουάρ αλλά και διάφορων άλλων χρηστικών αντικειμένων για τη μέλλουσα μαμά είναι τεράστια, αν και οι τιμές λίγο τσιμπημένες. Δείτε περισσότερα εδώ.

Mamas & Papas
Ρούχα εγκυμοσύνης

Σιφόν, μάξι φόρεμα για πιο επίσημες περιστάσεις από 100% βισκόζη. Τιμή: 93 ευρώ (υπολογίστε άλλα 15 ευρώ για έξοδα αποστολής).
Πανέμορφα ρούχα εγκυμοσύνης για κάθε ώρα της ημέρας και κάθε περίσταση θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της βρετανικής εταιρίας Mamas & Papas, από το οποίο ωστόσο μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας μόνο online. Δείτε εδώ.

Ρούχα εγκυμοσύνης από τα La Redoute
Ρούχα εγκυμοσύνης

Στρετς slim τζιν εγκυμοσύνης με φαρδιά φάσα στην κοιλιά. Διατίθεται σε διάφορα χρώματα (μπλε σκούρο, μπλε washed και κόκκινο). Τιμή: 38,90 ευρώ.
Ορισμένα κομμάτια για τις εμφανίσεις σας κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, σε στιλάτα σχέδια και λογικές τιμές θα βρείτε και στο e-shop της La Redoute.

Maman Jolie από το Etsy
Ρούχα εγκυμοσύνης

Βαμβακερό Τ-Shirt με στάμπα “Real mums have curves”. Τιμή: 22,70 ευρώ (υπολογίστε άλλα 7,25 ευρώ για τα έξοδα αποστολής).
Για τις πιο ροκ μαμάδες, το Maman Jolie σχεδιάζει και πουλά μέσω του Etsy.com ιδιαίτερα t-shirts (με στάμπες και όχι μόνο) και αρκετά ακόμα casual ρούχα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Δείτε περισσότερα εδώ.

Ακόμα…

Μικρές αλλά συμπαθητικές συλλογές σε ρούχα εγκυμοσύνης θα βρείτε ακόμα στα καταστήματα Zara και στα Benetton, οι οποίες όμως δεν διατίθενται σε online καταλόγους.

Διαβάστε επίσης: "Χειμωνιάτικα ρούχα εγκυμοσύνης που κολακεύουν την κοιλίτσα" και "Πώς θα επιλέξετε ρούχα εγκυμοσύνης"

v