Εσώρουχα 2014: 5 προτάσεις για... καυτές νύχτες!

Εσώρουχα 2014: 5 προτάσεις για... καυτές νύχτες!

Τα εσώρουχα αποτελούν φετίχ για τις περισσότερες γυναίκες, αλλά και για πολλούς άνδρες. Σε μαύρο, κόκκινο, λευκό ή σε πολύχρωμα μοτίβα... αναδεικνύουν όλη τη σεξουαλικότητα της γυναίκας, αποθεώνουν το σώμα της και δημιουργούν κατάλληλες προϋποθέσεις για άκρως προκλητικές εμφανίσεις. Ανακαλύψαμε τα πιο καυτά εσώρουχα του χειμώνα και σας τα προτείνουμε για στιγμές απόλυτου πάθους!

Μαύρη δαντέλα, Asos

Σετ από μαύρα δαντελένια εσώρουχα σε πολύ κομψό σχέδιο. Σουτιέν με ωραίο κόψιμο και βρακάκι που επίσης κολακεύει ιδιαίτερα την περιοχή τον γοφών. 

Tιμή: Σουτιέν 24,66 ευρώ + Σλιπ 16,44 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε online από τα Asos.

Κόκκινο της φωτιάς, Oysho

Εσώρουχα στο χρώμα του πάθους σε πιο κλασική αλλά ωστόσο ιδιαίτερα σέξι γραμμή. Η διχρωμία με τις αποχρώσεις του κόκκινου κάνει το σετ ακόμα πιο ενδιαφέρον. 

Tιμή: Σουτιέν 16,99 ευρώ + Σλιπ 6,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Oysho.

Πράσινο bodysuit, Mango

Ένα πολύ θηλυκό εσώρουχο που τυλίγει το σώμα και μπορεί να κρύψει και... κάποιες ατέλειες. Το φλοράλ print bodysuit δίνει μια πιο vintage εκδοχή της σέξι διάθεσης. 

Tιμή: 29,99 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Mango.

Ασπρόμαυρο σατέν, Η&Μ

Σετ που περιλαμβάνει ένα push-up σουτιέν και σλιπάκι στο ίδιο σχέδιο. Μας αρέσει το παιχνίδι με το ασπρόμαυρο, καθώς επίσης και οι λεπτομέρειες με τη δαντέλα και τα φιογκάκια.

Tιμή: Σουτιέν 14,05 ευρώ + Σλιπ 5,95 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα H&M.

Κορσές, Agent Provocateur

Η πιο σέξι πρόταση που έχουμε να κάνουμε είναι ένας κορσές σε μοβ χρώμα, στολισμένος με δαντέλα, τούλι και διαφάνειες. Σε συνδυασμό με τις ζαρτιέρες και τις καλτσοδέτες είναι το απόλυτα σέξι δώρο.

Tιμή: 145 ευρώ.
Μπορείτε να το αγοράσετε από τα καταστήματα Αgent Provocateur.

v