Οι πιο κολακευτικές φούστες για κάθε σώμα και πού θα τις βρείτε

Οι πιο κολακευτικές φούστες για κάθε σώμα και πού θα τις βρείτε

Η φούστα αποτελεί -μαζί με το φόρεμα- ρούχο που τυλίγει το γυναικείο σώμα με ιδιαίτερα θηλυκό τρόπο και αναδεικνύει την σεξουαλικότητά του. Κάθε σεζόν, οι φούστες παίζουν πρωταρχικό ρόλο στις πασαρέλες των σχεδιαστών με προτάσεις που στοχεύουν σε κάθε σωματότυπο. Δείτε υπέροχες φούστες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην αγορά και ποιες από αυτές ταιριάζουν στη δική σας σιλουέτα.

Καρό print σε Α γραμμή, Zara

Ιδανική για σιλουέτα "Μήλο": Μια φούστα σε γραμμή Α θα δώσει έμφαση στα πόδια και θα αποσπάσει την προσοχή από την περιοχή της κοιλιάς. Φορέστε την με μια μπλούζα που πέφτει χαλαρά στο σώμα. Μπορείτε να επιλέξετε μια μονόχρωμη φούστα ή αυτή την υπέροχη κόκκινη με prints που την κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. 

Τιμή:  49,99 ευρώ.
Μπορείτε να την αγοράσετε από τα καταστήματα Zara

Midi με snake print, Topshop

Ιδανική για σιλουέτα "Κλεψύδρα": Αν ανήκετε στις ζουμερές γυναίκες, μια φούστα που φτάνει στο γόνατο θα τονίσει τη μέση σας και θα μειώσει την 'γεμάτη' περιοχή των γλουτών κάνοντας το σώμα να δείχνει πιο ομοιόμορφο. Επιλέξτε για συνδυασμό ένα πουκάμισο ή ένα πιο χαλαρό πουλόβερ ανάλογα με τις περιστάσεις.

Τιμή: 20 ευρώ.
Μπορείτε να την αγοράσετε από τα καταστήματα Topshop

Μίνι μπλε τζιν, Pull & Bear

Ιδανική για μικροκαμωμένη σιλουέτα: Αν είστε... petite, τότε αποφύγετε τις πολύ μακριές φούστες και τις υπερβολικά ριχτές, μιας και δεν σας "ψηλώνουν". Επιλέξτε μια μίνι φούστα (μπορεί να έχει και πιέτες ή βολάν) και συνδυάστε την με ένα top που θα έχει κάποια prints προκειμένου να δώσει όγκο στην σιλουέτα σας.

Tιμή: 15,99 ευρώ.
Θα την βρείτε στα καταστήματα Pull & Bear

Μίνι με κυματισμούς, H&M

Ιδανική για ανδρόγυνη σιλουέτα: Αν δεν είστε 'γεμάτη' στους γλουτούς, μπορείτε να επιλέξετε μια φούστα με έντονα μοτίβα ή με παράξενο κόψιμο που θα γεμίσει την περιοχή των γλουτών δίνοντας την ψευδαίσθηση καμπύλων. Μπορείτε να την συνδυάσετε με ένα πουκάμισο και μια μάλλινη ζακέτα για παραπάνω όγκο.

Τιμή: 29,95 ευρώ.
Μπορείτε να την αγοράσετε από τα καταστήματα H&M

Pencil skirt, Mango

Ιδανική για ψηλή και λεπτή σιλουέτα: Μια υπέροχη επιλογή εάν είστε προικισμένη με ψηλό και λεπτό σώμα. Φορέστε μια midi pencil skirt πάνω από το γόνατο και συνδυάστε την με ένα πουκάμισο ή μια στενή μπλούζα, ενώ μην παραλείψετε να υπογραμμίσετε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι γόβες.

Tιμή: 29,99 ευρώ.
Μπορείτε να την αγοράσετε από τα καταστήματα Mango.

Ψηλόμεση σε στυλ μπαλαρίνα, Asos

Ιδανική για σιλουέτα "Αχλάδι": Αποφύγετε τις πολύ στενές γραμμές στις φούστες γιατί θα υπερτονίσουν τους γλουτούς. Μια κλος ψηλόμεση φούστα θα καμουφλάρει έξυπνα αυτή την περιοχή χωρίς να την υπογραμμίσει με έντονο τρόπο. Συνδυάστε την με ένα πλεκτό τοπ και μπότες ή εκκεντρικές γόβες για παραπάνω στυλ.

Τιμή: 61,65 ευρώ.
Μπορείτε να την αγοράσετε online από τα Asos.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v