Δωμάτια για κορίτσια: 10 υπέροχες ιδέες διακόσμησης!

Δωμάτια για κορίτσια: 10 υπέροχες ιδέες διακόσμησης!

Τα παιδικά δωμάτια είναι πάντα ο πιο όμορφος χώρος του σπιτιού. Ειδικά όταν παίρνει τα ηνία η φαντασία, η δημιουργικότητα και η έμπνευση... τότε ο χώρος μπορεί πραγματικά να αποθεωθεί. Συλλέξαμε τα 10 πιο όμορφα παιδικά δωμάτια αποκλειστικά για κορίτσια, μοναχοπαίδια και αδερφούλες, και σας τα παρουσιάζουμε!

Περιπέτεια και διασκέδαση

Λεπτομέρειες που "παίζουν" στους τοίχους και στις γωνίες, κουρτίνες σε ανοιχτό χρώμα και ένα μπλε print χαλί που δένει αρμονικά το σύνολο. 

Αγάπη σε πράσινο φόντο

Ηρεμία και γαλήνη σε αποχρώσεις του πράσινου που έρχονται να αποτυπωθούν σε τοίχους και λεπτομέρειες από παιχνίδια και σκεπάσματα. 

Χρωματικές αντιθέσεις

Κρεβατάκια που διαχωρίζονται μεταξύ τους με ροζ και μπλε χρωματισμούς και με αναγραφή του κάθε ονόματος πάνω στο όμορφο μαξιλάρι. 

Λουλούδια και φωτιστικά

Περίεργα φωτιστικά, λουλουδάτα χαλάκια και έντονα διακοσμητικά αντικείμενα στολίζουν το χώρο που έχει στοιχεία αφρικανικής γης. 

Λευκή πανδαισία

Έπιπλα και σκεπάσματα σε λευκό χρώμα ακολουθούν μια πουπουλένια διάθεση που "σπάει" σε σημεία, όπως είναι τα κίτρινα διακοσμητικά στο ταβάνι. 

Mαγικό δωμάτιο

Πίνακες στους τοίχους, μίνι βιβλιοθήκη με πολλά βιβλία, παιχνίδια σε αποθηκευτικούς χώρους και μοντέρνα διάθεση στην ατμόσφαιρα. 

Φωτεινό σαν παραμύθι

Δωμάτιο με ρομαντικά στοιχεία, όπως το μοναδικό κρεβατάκι, ιδανικό για το προφίλ μιας όμορφης πριγκίπισσας που ξυπνάει από ένα όνειρο. 

Μίνιμαλ παιδικότητα 

Εμπνευσμένο στυλ με μίνιμαλ στοιχεία και ένα εξαιρετικά πρωτότυπο γραφείο που δίνει άλλη διάσταση στο μοναδικό παιδικό δωμάτιο. 

Κρυμμένο σε σοφίτα

Ένα παραμυθένιο δωμάτιο στη σοφίτα του σπιτιού, χωρίς περιττές εξάρσεις παρά μόνο με ροζ στοιχεία που το κάνουν να μοιάζει αξιαγάπητο. 

Στυλ και χρώμα

Ριχτάρια, μαξιλάρια και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα σε έντονα χρώματα δίνουν φως και δημιουργούν αντιθέσεις με τα λευκά σκεπάσματα.

v