Δωμάτια για αγόρια, εμπνευσμένα από σούπερ ήρωες!

Δωμάτια για αγόρια, εμπνευσμένα από σούπερ ήρωες!

Ο Batman; Ο Spiderman; Ο Superman ή κάποιος άλλος; Όποιος κι αν είναι ο αγαπημένος σούπερ ήρωας του παιδιού σας, το μόνο βέβαιο είναι πως, παίρνοντας ιδέες από τα παρακάτω παιδικά δωμάτια, θα καταφέρετε να δημιουργήσετε την κρεβατοκάμαρα των ονείρων του!

Για fans του Batman

Η απίθανη τοιχογραφία, τα εντυπωσιακά σεντόνια και οι υπόλοιπες λεπτομέρειες δημιουργούν επιβλητική ατμόσφαιρα στο δωμάτιο των δύο αδελφών.

Μιλώντας για εντυπωσιακές τοιχογραφίες...

Μικρές νυχτερίδες παντού και ένας Batman-Φύλακας!

Η φιγούρα του Batman εντυπωσιάζει στον μεγάλο λευκό τοίχο.

Βιομηχανική διακόσμηση για εφηβικό δωμάτιο.

Τεράστια «νυχτερίδα» στο προσκέφαλο!

Για fans του Superman

Ο τοίχος που είναι εμπνευσμένος από κόμικ και το κεφαλάρι του κρεβατιού με το μεταλλικό περίβλημα δημιουργούν ένα άκρως ατμοσφαιρικό σκηνικό στο δωμάτιο.

Κι αν τα αδέλφια διαφωνούν ανάμεσα στους δύο υπερ-ήρωες, λύσεις υπάρχουν!

Για fans του Spiderman

Στους τοίχους αυτού του δωματίου έχει τοποθετηθεί ταπετσαρία σε σχέδιο τούβλου, ενώ ο Spiderman είναι πανταχού παρόν σε κάθε γωνία!

Ο μεγάλος λευκός τοίχος έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αποτελεί μέρος μιας σελίδας κόμικ με τον αγαπημένο ήρωα των παιδιών.

Άλλοι super ήρωες

Όλοι οι αγαπημένοι υπερήρωες του παιδιού έχουν δώσει την δική τους πινελιά σε αυτό το πολύχρωμο δωμάτιο, είτε ως καδράκια στον τοίχο, είτε ως διακοσμητικά μαξιλάρια, είτε ως κουκλάκια στην πολυθρόνα.

Η απίθανη οικογένεια των Απίθανων έδωσε έμπνευση για αυτό το παιδικό δωμάτιο, το οποίο -προφανώς- δημιουργήθηκε από τη μαμά της οικογένειας!

Μοντέρνο και μίνιμαλ, το δωμάτιο αυτό υιοθετεί στοιχεία από τους τέσσερις αγαπημένους ήρωες του παιδιού (Batman, Superman, Captain America και Robin).

Η τοιχογραφία, το πάπλωμα και άλλες διακοσμητικές λεπτομέρειες δημιουργούν ένα υπερ-αποτέλεσμα, στο οποίο συμμετέχουν οι ήρωες που το παιδί θαυμάζει περισσότερο!

Πού να απευθυνθείτε:

- Για εντυπωσιακές τοιχογραφίες με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών μπορείτε να απευθυνθείτε στο Babyroom, στο Ζωγραφική Τοίχου Παιδικών Δωματίων, στο Τοιχογραφίες παιδικών δωματίων και στο Τοιχογραφίες παιδικών δωματίων (Ana Kanata). Οι τιμές διαφέρουν κατά περίπτωση.

- Αυτοκόλλητα τοίχου και φωτο-ταπετσαρίες με σούπερ ήρωες θα βρείτε στο Paint4style (κόστος για φωτοτσαπερία διάστασης 3,04 m x 2,43 m ύψος = 78€) και στο Kidplanet.gr.

- Παιδικό κρεβάτι Spiderman θα βρείτε στο Allegro.com, ενώ γραφειάκι Superman θα βρείτε στο Koukou.gr.

- Παιδικά χαλιά με σούπερ-ήρωες θα βρείτε στο 4umarket.gr, ενώ σεντόνια και λευκά είδη με μοτίβα από αγαπημένους ήρωες των παιδιών θα βρείτε στο Oikiashop.gr.

v