10 ρομαντικές (και οικονομικές) χειρονομίες αγάπης

10 ρομαντικές (και οικονομικές) χειρονομίες αγάπης

Μετά από πολλά χρόνια σχέσης ή γάμου λίγα είναι εκείνα τα ζευγάρια που καταφέρνουν να διατηρούν τη φλόγα αναμμένη μέσα από μικρές χειρονομίες και λόγια αγάπης. Κι όμως αν ισχύει το ρητό ότι «μόνο μία ευτυχία υπάρχει στη ζωή, ν'αγαπάς και ν'αγαπιέσαι», δείτε δέκα απλούς αλλά "σίγουρους" τρόπους για να είστε πάντα ευτυχισμένοι...

1. Αφήστε του ένα σημείωμα αγάπης σε κάποιο σημείο του σπιτιού που ξέρετε ότι θα ψαχουλέψει.

2. Κάντε του μασάζ στα πόδια και βοηθήστε τον να χαλαρώσει μετά από μία κουραστική μέρα.

3. Μαγειρέψτε το αγαπημένο του φαγητό και καλέστε τον σε ένα ρομαντικό δείπνο με κεριά, αφού θα έχετε βάλει τα παιδιά για ύπνο.

4. Γράψτε του ένα γράμμα-ερωτική εξομολόγηση, στο οποίο θα έχετε την ευκαιρία να του θυμίσετε όλα όσα έχετε τόσο καιρό να του πείτε.

5. Βάλτε τα παιδιά για ύπνο και ανοίξτε ένα καλό μπουκάλι κρασί για να απολαύσετε οι δυο σας μετά από μία κουραστική ημέρα.

6. Δείτε μαζί μία ρομαντική ή ερωτική ταινία (δείτε εδώ και εδώ μερικές καλές επιλογές για να νοικιάσετε από το video club).

7. Προτείνετέ του να βγείτε οι δυο σας για φαγητό ή ποτό! Επιλέξτε ένα χαλαρό μπαρ ή το αγαπημένο σας ταβερνάκι και θυμηθείτε πόσο ωραία περνάτε όταν είστε μαζί!

8. Πηγαίνετέ τον για παγωτό. Ο καιρός προσφέρεται, μία βόλτα με τα πόδια είναι ό,τι πρέπει για χαλάρωση και κουβεντούλα και το παγωτό φτιάχνει πάντα την διάθεση!

9. Κάντε μαζί μπάνιο. Βάλτε τα παιδιά για ύπνο και απολαύστε μαζί ένα αρωματικό αφρόλουτρο! Πόσο καιρό είχατε να κάνετε κάτι τέτοιο;

10. Φορέστε επιτέλους αυτά τα σέξι εσώρουχα που έχετε αγοράσει εδώ και χρόνια και έχετε σχεδόν ξεχάσει!

v