Πώς να κάνετε μόνες σας τέλειο γαλλικό μανικιούρ

Πώς να κάνετε μόνες σας τέλειο γαλλικό μανικιούρ

Η Άνοιξη πλησιάζει και μαζί της το Πάσχα αλλά και οι γάμοι και οι βαπτίσεις γνωστών και φίλων. Είναι, λοιπόν, ο καιρός να βγουν τα βερνίκια στη φόρα, να επιστρατευτούν οι λίμες και τα και να ψαλιδάκια και να γίνει το απαραίτητο μανικιούρ. Το mama365 βρέθηκε στo Kέντρο σισθητικής Tormalina's beauty, ανακάλυψε τα μυστικά του επαγγελματικού γαλλικού μανικιούρ και σας τα μεταφέρει σ' ένα τρίλεπτο βίντεο.

Το γαλλικό μανικιούρ είναι μια ασφαλής και κομψή επιλογή για κάθε τύπου περίσταση. Η μέση τιμή ενός γαλλικού από επαγγελματίες ανέρχεται στα 15 ευρώ, ποσό διόλου ευκταφρόνητο δεδομένου ότι θα το χρειαστείτε παραπάνω από μία φορά. Αγοράζοντας μια και καλή τα απαραίτητα βερνίκια (όλα τα υπόλοιπα... υλικά, τα έχετε ήδη σπίτι), μπορείτε να γίνετε η μανικιουρίστ του εαυτού σας, όποτε το θελήσετε!  

Το mama365 πήρε την κάμερά του ανά χείρας και κατηφόρισε προς το Παλαιό Φάληρο, στον πολύχρωμο χώρο του Κέντρου αισθητικής Tormalina's beauty! Εκεί, είδαμε (και μαγνητοσκοπήσαμε) βήμα-βήμα πώς γίνεται το γαλλικό μανικιούρ. 

Δείτε τις αναλυτικές οδηγίες στο video και πιάστε αμέσως δουλειά!

*Για τις ανάγκες του βίντεο χρησιμοποιήθηκαν τα βερνίκια: 

Essie blanc κωδ.10, τιμή: 12€.

Essie waltz κωδ.337, τιμή: 12€

Essie top coat "good to go", τιμή: 16€

Essie base coat "first base", τιμή: 14€

v