Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σας η αγαπημένη σας στάση στο σεξ

Τι σημαίνει για τον χαρακτήρα σας η αγαπημένη σας στάση στο σεξ

Προτιμάτε τα μικρά φιλάκια και το ατμοσφαιρικό, αισθησιακό σεξ ή είστε τύποι πιο επιθετικοί και δραστήριοι; Εσείς ή εκείνος από πάνω; Μπρούμυτα, στο πλάι, ανάσκελα, όρθια ή κρεμασμένη από τον πλησιέστερο πολυέλαιο; Η αγαπημένη σας στάση στο σεξ -εννοώντας αυτήν που επιλέγετε συχνότερα και όχι αυτήν που διαλέγει το υποσεινήδητό σας, όταν βλέπετε σεξουαλικά όνειρα- μαρτυρά ορισμένες πτυχές της προσωπικότητάς σας.

Ιεραποστολικό

Είστε παραδοσιακή και αποτελεσματική!

Αν το ιεραποστολικό είναι η αγαπημένη σας στάση, τότε έχετε πιάσει το νόημα της ζωής: τα ωραιότερα πράγματα είναι συχνά τα απλούστερα. Ένα αμερικάνικο ρητό λέει «Αν δεν είναι χαλασμένο, δεν χρειάζεται να το φτιάξεις», περιγράφοντας εύστοχα ότι ο κόπος είναι καμιά φορά περιττός. Οι γυναίκες που προτιμούν αυτή τη στάση δεν είναι συνήθως «άγριες» και «παθιάρες» στο κρεβάτι, αλλά «τους αρέσει η οπτική επαφή και απολαμβάνουν το αισθησιακό σεξ», σύμφωνα με την Delilah Taylor, Σύμβουλο σχέσεων και Σεξουαλικότητας. Η προτίμηση αυτή, δείχνει επίσης ότι ο άνθρωπος που την τιμά ξέρει τι θέλει και πώς να το αποκτήσει.

Γυναίκα από πάνω

Είστε αρχηγική, με αυτοπεποίθηση και σας αρέσει να παίρνετε πρωτοβουλίες.

Σύμφωνα με τον Charlie Glickman, Σεξολόγο, αυτή η στάση «είναι τέλεια για τους ανθρώπους που θέλουν να έχουν το “πάνω χέρι”». Σύμφωνα με τον ειδικό, είστε το είδος της γυναίκας που ξέρει ακριβώς τι θέλει και το διεκδικεί χωρίς περιστροφές. Νιώθετε σίγουρη για τον εαυτό σας και δεν φοβάστε να αναλάβετε ευθύνες.

Ανάποδη Καουμπόισσα

Είστε νευρική και ο τσαμπουκάς δεν σας λείπει.

Αν η «ανάποδη καουμπόισσα» είναι η αγαπημένη σας στάση, τότε –εύγε!- είστε σκέτο πυροτέχνημα, τόσο στο κρεβάτι, όσο και στη ζωή. Σύμφωνα με τους σεξό-ειδικούς, δεν φοβάστε να πάρετε την κατάσταση στα χέρια σας και νιώθετε πολύ άνετα με τον εαυτό σας. Συνδυάζετε, με δυο λόγια, αξιοζήλευτα ερωτικά χαρακτηριστικά, αν και ενδέχεται να... έχετε λίγο τα νεύρα σας.

Στα τέσσερα

Είστε πονηρή (με την πολύ καλή έννοια) και φιλόδοξη.

Σύμφωνα με την Nikki Ransom-Alfred, είστε λίγο… άτακτη -και το απολαμβάνετε. Σας εξιτάρει η ιδέα της «υποταγής», όμως επί της ουσίας εσείς είστε ο σκηνοθέτης και σας αρέσει να επιβάλλετε τους όρους σας. Αν αυτή είναι η αγαπημένη σας στάση, τότε είστε ίσως άνθρωπος προσηλωμένος στους στόχους του και ανοιχτόμυαλος. Είστε κελεπούρι –συγχαρητήρια!

Στάση «κουτάλι»

Είστε αμετανόητα ρομαντική και ζεστή. Αγαπάτε τις αγκαλιές και την οικειότητα.

Αν το ιδανικό σεξ για ‘σας περιλαμβάνει πλαϊνή αγκαλίτσα και φιλιά στο λαιμό, είστε τύπος χαλαρός και ψύχραιμος. Έχετε αποφασίσει τι σας αρέσει και τι όχι, αγαπάτε την επικοινωνία και έχετε εμπιστοσύνη στο άλλο σας μισό. Ως προς το σεξ, ο D. Taylor εικάζει ότι αρέσκεστε σε αισθησιακές, αργές και ρομαντικές καταστάσεις.

Σεξ «στα όρθια»

Είστε δραστήρια και νευρώδης και το πάθος σάς περισσεύει.

Η φαντασίωση του μέσου άντρα παίρνει σε εσάς σάρκα και οστά. Είστε άνθρωπος δραστήριος και χαρισματικός με όρεξη και ενέργεια και συνήθως οι άνθρωποι δεν μπορούν να βαρεθούν, όταν βρίσκονται κοντά σας. Στο σεξ θέλετε φαντασία και πάθος και το «χαλαρό σεξάκι» σας φαίνεται αδιάφορο -αν όχι βαρετό. Είστε δυναμίτης και μπράβο σας!

v