Νύφη ξυρίζει «γουλί» τα μαλλιά της για να συμπαρασταθεί στον καρκινοπαθή άντρα της!

Νύφη ξυρίζει «γουλί» τα μαλλιά της για να συμπαρασταθεί στον καρκινοπαθή άντρα της!

Έχουμε διαβάσει σε πολλά βιβλία και έχουμε δει σε πολλές ταινίες ζευγάρια να εκδηλώνουν την αγάπη τους με τον πιο πρωτότυπο και συγκινητικό τρόπο. Αρκετές φορές ίσως έχουμε ξεστομίσει: «Σίγα μην γινόταν αυτό στην πραγματικότητα. Κανένας δεν μπορεί ν’ αγαπήσει τόσο πολύ!». Όμως, κάποιοι άνθρωποι αποδεικνύουν το ακριβώς αντίθετο: ότι η αγάπη υπάρχει στις πιο μικρές πράξεις, που όμως είναι και οι πιο «μεγάλες». Τρανό παράδειγμα η Joan Lyons που αποφάσισε να ξυρίσει το κεφάλι της την ημέρα του γάμου της. Ο λόγος; Θα σας συγκινήσει!

Ο άντρας της, Craig έπασχε από καρκίνο στο πάγκρεας και βρισκόταν στο τελικό στάδιο. Όταν έμαθαν τα νέα, αποφάσισαν να επισπεύσουν τον γάμο για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Η γυναίκα αποφάσισε να συμπαρασταθεί στον άντρα της με τον πιο συγκινητικό τρόπο: να κόψει «γουλί» τα μαλλιά της μετά το τέλος του μυστηρίου.

Οι δύο πρώην φίλοι γνωρίζονταν για τριάντα ολόκληρα χρόνια, αλλά μόλις πριν δεκαοκτώ μήνες έγιναν ζευγάρι. Ο Craig παραδέχεται ότι ερωτεύτηκε τη γυναίκα του από την πρώτη φορά που την είδε, όταν ήταν ακόμη έφηβοι, και μόλις πριν λίγο καιρό αποφάσισε να εκδηλώσει τα συναισθήματά του.  «Ήταν η πρώτη φορά που την είδα χωρίς μαλλιά και ήταν πανέμορφη!», δήλωσε συγκινημένος ο Craig σε συνέντευξή του στη Daily Mail. «Είναι η γυναίκα των ονείρων μου!». Η Joan δώρισε τα μαλλιά της στον οργανισμό Little Princess Trust για να κάνει χαρούμενα κάποια παιδιά που χάνουν τα μαλλιά τους λόγω κάποιας μορφής καρκίνου.

Ποιο είναι το δίδαγμα της ιστορίας; Να προσπαθούμε να ζούμε την κάθε στιγμή, το κάθε λεπτό και να μην ξεχνάμε να δείχνουμε έμπρακτα την αγάπη μας στους δικούς μας ανθρώπους -γιατί όταν χωριστούμε, θα είναι πια αργά και το μόνο που θα μας έχει μείνει θα είναι οι αναμνήσεις μας μαζί τους. 

 

Πηγή: boredpanda.com

v