Νέα κρυολιπόλυση Cavitation που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και βοηθά στο αδυνάτισμα

Νέα κρυολιπόλυση Cavitation που καταπολεμά την κυτταρίτιδα και βοηθά στο αδυνάτισμα

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι μετά από 30 λεπτά σε ψύχος το λιποκύτταρο αυξάνει τις καύσεις του κατά 50%. Το νέο μηχάνημα κρυολιπόλυσης θερμαίνει τα λιποκύτταρα και τα λιώνει με την τεχνολογία cavitation ενώ συγχρόνως τα σκοτώνει παγώνοντας τα στους -5 βαθμούς Κελσίου!

Αυτό συμβαίνει χωρίς να επηρεάζονται καθόλου το δέρμα και τα όργανα στους υποκείμενους ιστούς. Οι κλινικές στο εξωτερικό δίνουν αποτελέσματα μέχρι και 50% σε μια μόνο συνεδρία! Μελέτες έδειξαν, ότι έχουμε συνήθως διαφορά σε πόντους από -7 ως -10 μετά από μια μόλις συνεδρία. Αποτελέσματα που θα φανούν μέσα στους δυο πρώτους μήνες.

Η δεύτερη κρυολιπόλυση στο ίδιο σημείο δείχνει να έχει μικρότερα αποτελέσματα. Τα παγωμένα, νεκρά λιποκύτταρα φεύγουν μέσω της λεμφικής οδού και η μόνη παρενέργεια φαίνεται να είναι μια μελανιά που μπορεί να κρατήσει έως και μια εβδομάδα.

Βοηθάει η μέθοδος  στην απώλεια βάρους ;

Η κρυολιπόλυση δεν φαίνεται να είναι αποτελεσματική στην απώλεια βάρους, βοηθάει να χαθεί τοπικά λίπος, έτσι δεν είναι απαραίτητο να είσαι σε δίαιτα για να κάνεις κρυολιπόλυση.

Αυτό το μηχάνημα υπόσχεται να κάνει τα όνειρα γυναικών και αντρών για ένα καλλίγραμμο σώμα πραγματικότητα. Θα ξεφορτωθούμε επιτέλους το περιττό λίπος που κάθεται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, καταβάλλοντας την μικρότερη δυνατή προσπάθεια και χωρίς να κάνουμε επέμβαση.

Η διαδικασία είναι η εξής :

Πρώτα θερμαίνουμε το λίπος  45 βαθμούς Κελσίου. Η τεχνολογία cavitation που δεν είναι άλλη από  έναν υπέρηχο, έχει τη δυνατότητα να σπάσει την μεμβράνη του λιποκυττάρου και έτσι να μικρύνει ο όγκος του.  Η κυτταρίτιδα περιορίζεται αισθητά μετά την μείωση του όγκου του λιποκύτταρου. Τα σημεία του σώματος μας που θέλουν αδυνάτισμα, τα ρουφάει μια κεφαλή και τα παγώνει.

Η νέα κρυολιπόλυση υπόσχεται να μας βοηθήσει να αδυνατίσουμε και να εξαλείψουμε το λίπος που κάθεται στα πιο δύσκολα σημεία του σώματος μας. Την κοιλιά, τα ψωμάκια, τα μπράτσα, το εσωτερικό των μηρών, την πλάτη αλλά και τόσα σημεία που χαλάνε την εμφάνιση.

Αυτό το αδυνατιστικό μηχάνημα έχει χαρακτηριστεί ως η εναλλακτική μέθοδος λιποαναρρόφησης. Επειδή δεν έχει σχεδόν καμία αντένδειξη έχει γίνει η αγαπημένη θεραπεία για άντρες και γυναίκες. Τα αποτελέσματα της μείωσης πόντων φαίνονται σχεδόν άμεσα, αλλά το τελικό αποτέλεσμα φαίνεται μετά από ένα μήνα που θα έχουν  απομακρυνθεί όλα τα παγωμένα λιποκύτταρα από τον οργανισμό.

Η ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΜΕ CAVITATION θεωρείται παγκόσμια η καλύτερη μέθοδος για αδυνάτισμα, κυτταρίτιδα και μείωση πόντων ακριβώς στα σημεία που θέλουμε!

Πληροφορίες

www.mfdayspa.gr

Tηλ.: 210 9014211

Διεύθυνση: Βαρβιτσιώτη 24 Ν. Κόσμος (μετρό)

Κόστος: 200€

Έκπτωση για τους αναγνώστες: κόστος, 120  μεχρι τελος Μαΐου .

v