6 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο κρεβάτι

6 πράγματα που όλοι οι άντρες θέλουν στο κρεβάτι

Στάσεις ακροβατικές, σέξι εσώρουχα που προκαλούν και γυναίκες έτοιμες για όλα, είναι όσα φανταζόμαστε ότι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι. Κάποιες φορές μπορεί να τα θέλουν κι αυτά, όμως στην πραγματικότητα ένας άντρας θέλει πολύ λιγότερα για να απολαύσει το σεξ με τη σύντροφό του.

*Φωτογραφία: classisg.com

Ρωτήσαμε φίλους και γνωστούς, καταγράψαμε τις απαντήσεις τους και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όσα χρειάζονται για να τον... κρατήσετε στα ύψη είναι πιο απλά απ’ ό,τι νομίζατε.

«Στάσεις για να σας βλέπουμε»

*Φωτογραφία: amerce.hu

Δεν λέμε καλό είναι και το ιεραποστολικό, καλές και όλες οι στάσεις που έχει ο άντρας τα ηνία. Όμως, αν ρωτήσετε τον σύντροφό σας ποιες στάσεις τον «ανάβουν» περισσότερο, στοιχηματίζουμε ότι πρώτες στη λίστα είναι αυτές που εσείς έχετε τον έλεγχο, γιατί έτσι μπορεί να σας βλέπει και να θαυμάζει το σώμα σας και τον τρόπο που κινείστε. Βάλτε, λοιπόν, τις καμπύλες σας σε κοινή θέα και πάρτε θέση πάνω του (εδώ θα δείτε κάποιες παραλλαγές αυτής της στάσης που θα ξετρελάνουν και τους δυο σας). Ένας καθρέφτης, επίσης, πάντα βοηθάει για να βλέπει το σώμα αλλά και τις εκφράσεις σας.

«Μιλήστε μας χωρίς ντροπές»

Μην ντραπείτε να μιλήσετε βρώμικα για να μην σας κακοχαρακτηρίσει ο σύντροφός σας- υπογράφουμε ότι θα συμβεί ακριβώς το αντίθετο. Ξεκινήστε πριν την ερωτική πράξη, περιγράφοντας αναλυτικά στον αγαπημένο σας τι θέλετε να του κάνετε αλλά και τι θέλετε να σας κάνει εκείνος. Αν δεν αισθάνεστε άνετα, μπορείτε ακόμα και να μην χρησιμοποιήσετε «προχωρημένα» λόγια -τουλάχιστον γι’ αρχή. Έτσι, θα προετοιμάσετε το έδαφος για μια καυτή συνέχεια! Οι πολύ συνεσταλμένες μπορούν να πάρουν κάποιες ιδέες από προηγούμενο άρθρο μας που θα τις βοηθήσουν να λυθεί η γλώσσα τους.

«Πείτε μας τι σας αρέσει»

Πολλές γυναίκες νομίζουν εσφαλμένα ότι οι άντρες δεν νοιάζονται για τη δική μας ερωτική ικανοποίηση. Δεν είναι όμως έτσι. Ο άντρας θέλει να ξέρει ότι η σύντροφός του περνάει εξίσου καλά μ’ εκείνον και ότι την αφήνει ικανοποιημένη. Γι’ αυτό τρελαίνονται όταν τους λέμε τι απ’ αυτά που κάνουν, μας αρέσουν. Ακόμα κι ένα απλό «Συνέχισε έτσι», είναι αρκετό για να τους ανάψει. Οι φίλοι που συμμετείχαν στην… έρευνά μας μας είπαν ότι εξίσου ερεθιστικές για εκείνους είναι οι υποδείξεις (όπως για παράδειγμα «Λίγο πιο πάνω», «Πιο αργά» ή «Πιο βαθιά»).

«Αφήστε μας να κάνουμε τα πράγματα πιο… άγρια»



*Φωτογραφία: lovedatingdoc.com

Το σεξ μπορεί να είναι ρομαντικό αλλά μπορεί να γίνει και πιο άγριο, κάτι που κακά τα ψέματα, ανάβει όχι μόνο τους άντρες, αλλά και εμάς. Αν αφήσετε, για παράδειγμα, τον αγαπημένο σας να σας δέσει τα χέρια ή να σας σκίσει τα ρούχα (εφόσον έχετε προνοήσει να φορέσετε κάτι πρόχειρο για ευνόητους λόγους), να είστε σίγουρη ότι θα κερδίσετε πολλούς πόντους στο πόσο καλά περνάει μαζί σας στο σεξ. Φυσικά, αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε τα ίδια και σ’ εκείνον.

 «Κάντε μας μια έκπληξη»

Κακά τα ψέματα, ειδικά όταν είσαι σε μακροχρόνια σχέση, κάποια στιγμή το σεξ θα γίνει ρουτίνα. Μια μικρή έκπληξη με δική σας πρωτοβουλία, όμως, μπορεί να το αλλάξει αυτό. Η πιο κλασική και επιτυχημένη συνταγή όλων των εποχών είναι να περιμένετε τον σύντροφό σας γυμνή στο κρεβάτι, φορώντας απλώς λίγο άρωμα (α λα Μέριλιν Μονρό). Ή να του δέσετε τα μάτια και σιγά-σιγά να πάτε πιο κάτω. Αυτές οι μικρές πρωτοβουλίες είναι το αλατοπίπερο για να θυμηθείτε το παθιασμένο σεξ που κάνατε στην αρχή της σχέσης σας.

«Αντισταθείτε μας»



Ο άντρας έχει τον ρόλο του κυνηγού, γι’ αυτό τον ιντριγκάρει να «κυνηγάει» το θήραμά του. Έτσι, λοιπόν, την επόμενη φορά, μπορείτε να το παίξετε για λίγο δύσκολη. Ενώ τον έχετε ήδη «ανάψει», αρνηθείτε για παράδειγμα να τον φιλήσετε στο στόμα. Το ότι δεν του παραδίνεστε αμέσως, θα ανεβάσει τόσο τη δική του όσο και τη δική σας λίμπιντο στα ύψη. Λίγο μετά, φυσικά, θα υποκύψετε κανονικά!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v