Φροντίδα για το μωρό από την πρώτη ημέρα της γέννησής του!

Φροντίδα για το μωρό από την πρώτη ημέρα της γέννησής του!

Η φροντίδα του μωρού είναι μια διαρκής διαδικασία που ξεκινά από τις πρώτες ανάσες για κάθε αγγελούδι που έρχεται στον κόσμο. Από το πρώτο κιόλας κλάμα καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις και όχι με ελαφρά τη καρδία, για τις επιλογές των κατάλληλων προϊόντων που θα «θωρακίσουν» τη βρεφική επιδερμίδα.

Ως Νο 1 μάρκα στη Γαλλία στη βρεφική και παιδική περιποίηση, η Mustela γνωρίζει ότι τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο από το μωρό σας, και γι’ αυτό πάνω απ' όλα, δεσμεύεται για την ασφάλεια στη χρήση, από την πρώτη στιγμή της γέννησής του. Όλα τα προϊόντα Mustela είναι υποαλλεργικά και υψηλής ανεκτικότητας ενώ δεν περιέχουν parabens, phenoxyethanol, phtalates ή αλκοόλ. Πριν διατεθούν στην αγορά, έχουν αξιολογηθεί προσεκτικά στο πλαίσιο κλινικών ερευνών αλλά και δοκιμών που πραγματοποιούνται κάτω από δερματολογικό και παιδιατρικό έλεγχο, ώστε να επιβεβαιωθεί η ασφάλεια στη χρήση τους και η αποτελεσματικότητά τους!  

Εδώ και πάνω από 60 χρόνια, η Mustela δίνει προτεραιότητα στα συστατικά φυσικής προέλευσης και αντλεί τις περισσότερες δραστικές ουσίες και τα συστατικά των προϊόντων της από την καρδιά της φύσης, όπως από το αβοκάντο, βασικό ενεργό συστατικό όλων των προϊόντων Mustela, τον ηλίανθο, το λούπινο, το βούτυρο καριτέ και την αλόη. Σήμερα τα προϊόντα φροντίδας Mustela περιέχουν συστατικά φυσικής προέλευσης σε ποσοστό 92%, κατά μέσο όρο, ενώ σε ορισμένα προϊόντα το ποσοστό αυτό των φυσικών συστατικών φτάνει έως και 98%!



Πέρα όμως από την ασφάλεια στη χρήση τους και την επιβεβαιωμένη αποτελεσματικότητά τους, τα προϊόντα έχουν τέλεια υφή και μυρίζουν μωρό με την χαρακτηριστική μυρωδιά Mustela, για μία εξαιρετική εμπειρία στη χρήση, που ικανοποιεί όλες τις αισθήσεις καθώς και τις ανάγκες της μαμάς και του μωρού!

Η προϊοντική γκάμα Mustela, που κυκλοφορεί στα φαρμακεία και περιλαμβάνει εξειδικευμένα προϊόντα για το μωρό και τη μαμά, επιβεβαιώνει περισσότερο από ποτέ τη μοναδική εξειδίκευση της Mustela στη δερματολογία. Καινοτόμα, ασφαλή, αποτελεσματικά και ολοένα πιο φυσικά, τα προϊόντα φροντίδας Mustela προστατεύουν το δέρμα των μωρών και των μικρών παιδιών από σήμερα για ένα υγιές αύριο.

Ανακαλύψτε κι εσείς τα προϊόντα Mustela με συστατικά από την «καρδιά» του φυτικού κόσμου για τη φροντίδα του πρωταγωνιστή της ζωής σας, αυτή του μωρού σας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v