«Η κόρη μου παραλίγο να πνιγεί»: Μια μαμά συγκλονίζει και προειδοποιεί!

«Η κόρη μου παραλίγο να πνιγεί»: Μια μαμά συγκλονίζει και προειδοποιεί!

Mια μητέρα από την Καλιφόρνια έζησε τον απόλυτο εφιάλτη, όταν η κόρη παρολίγον να πνιγεί στην πισίνα. Η Desiree Fortin, είναι μαμά τρίδυμων και ξέρει ότι πρέπει να έχει τα μάτια της ανοιχτά σε περίπτωση που χρειαστεί να προστατεύσει τα παιδιά της. Ένα λεπτό, όμως, που δεν κοίταξε ήταν αρκετό για να συμβεί το εν λόγω περιστατικό.

Με το post της στο Ιnstagram συμβουλεύει όλους τους γονείς να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί και να έχουν τα μάτια τους δεκατέσσερα.

«Δεν φαντάστηκα ποτέ ότι θα βρισκόμουν στα επείγοντα κρατώντας το κοριτσάκι μου στην αγκαλιά, κλαίγοντας και ξεστομίζοντας “Παραλίγο να πνιγεί η κόρη μου.” Πριν δυο μέρες επισκεφτήκαμε δυο φίλους στο σπίτι τους, που είχε πισίνα. Τα τρίδυμα τρελαίνονται να κάνουν μπάνιο σε πισίνα, ειδικά η Charlize. Δεν φοβάται το νερό και κολυμπάει σαν ψαράκι. Φαινόταν να ήταν η τέλεια καλοκαιρινή μέρα.

Πήγα με την κόρη μου και τον γιο μου στο μπάνιο […] για να τους αλλάξω. Τα άλλα παιδιά και οι ενήλικες βρίσκονταν ήδη στην πισίνα. Μόλις έβαλα στην κόρη μου το μαγιό της, της είπα “Μην μπεις στο νερό μέχρι να βάλουμε τα μπρατσάκια” και αυτά ήταν τα τελευταία μου λόγια καθώς πήγα να ντύσω τον γιο μου.

Και σ’ένα λεπτό η ζωή μου άλλαξε. “Είναι στο νερό! Είναι στο νερό!” μια φίλη μου φώναζε δυνατά από την άλλη μεριά της πισίνας καθώς έβλεπε την Charlize να προσπαθεί  να επιπλεύσει. Τα επόμενα δευτερόλεπτα κύλησαν αργά. Έβλεπα το παιδί μου να πνίγεται και να παλεύει για τη ζωή του. Όσο γρήγορα κι αν έτρεξα δεν έφτανα. Έβλεπα τα μικρά της ποδιά να κλωτσούν δυνατά το νερό για να ανέβει στην επιφάνεια και να μην τα καταφέρνει. Όταν έφτασα την τράβηξα απ΄το νερό όσο πιο γρήγορα μπορούσα. Τα μελανιασμένα χείλη της θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στο μυαλό μου. Με το που την έβγαλα έξω, άρχισε να φτύνει το νερό που είχε καταπιεί, και έκανε εμετό. Έκλαιγε. Ήμουν σε κατάσταση σοκ. Το χρώμα της επανήλθε και έβηχε, αλλά δόξα τω Θεώ ήταν καλά. Μετά από 30 λεπτά, ήταν πάλι ο εαυτός της και έφαγε και το φαγητό της.

Απ’ ότι φάνηκε η Charlize έπαιζε στο σκαλοπάτι της μεγαλύτερης πισίνας και ήταν πολύ κοντά στην άκρη της και έπεσε. Κανείς δεν το είδε να συμβαίνει, αλλά συνέβη.

Χρειάστηκε να τηλεφωνήσω στον σύζυγό μου και να του πω ότι η κόρη μας παραλίγο να πνιγεί. Τρόμαζα να πω τις λέξεις δυνατά. Αφού το συζητήσαμε, αποφασίσαμε να την πάμε στα επείγοντα.»

Συμβαίνει κάθε μέρα κάτι τέτοιο; Όχι. Είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει κι εφόσον συμβαίνει, οι γονείς πρέπει να είναι διαρκώς σ' επιφυλακή!

v