Κωμικοτραγικές στιγμές της εγκυμοσύνης

Κωμικοτραγικές στιγμές της εγκυμοσύνης

Η εγκυμοσύνη είναι από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή μιας γυναίκας, αλλά καθόλου εύκολη. Μοιάζεις με μπαλόνι με πόδια που ανά πάσα στιγμή θα σκάσει, η υπερδραστήρια κύστη σου βαράει υπερωρίες και οι προτιμήσεις σου στο φαγητό μπορούν να κάνουν τον Κοντιζά να λιποθυμήσει. Και παρόλα αυτά, με το που κρατήσεις στην αγκαλιά το παιδί σου, τα ξεχνάς όλα! Αυτά τα σκίτσα απεικονίζουν με ρεαλιστικό και χιουμοριστικό τρόπο τα βάσανα της εγκυμοσύνης και δεν μπορούμε παρά να θυμηθούμε και εμείς τα δικά μας.

Σου ανοίγει η όρεξη...επικίνδυνα! Οι λιγούρες πολλές και οι απαιτήσεις ακόμη περισσότερες. Τι τραβάνε και αυτοί οι μπαμπάδες;

Στην εγκυμοσύνη ανακαλύπτεις τη χαρά του συνδυασμού. Τα θέλεις όλα, τα παίρνεις όλα. Δεν το καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή, όμως, αργότερα νιώθεις ντροπή για τον εαυτό σου.

Η τουαλέτα είναι το «σπίτι» σου και εύχεσαι να ήσουν ενσωματωμένη μαζί της.

Η κοιλίτσα φουσκώνει και τα άκρα πρήζονται. Θέλεις καινούρια γκαρνταρόμπα που όμως, δεν θα μπορέσεις να την ξαναχρησιμοποιήσεις. Αδικία;

Κάποτε κόμπαζες για την σβελτάδα και την ευλυγισία σου, τώρα οποιαδήποτε κίνηση θέλει στρατηγική και... plan B.

Δεν μπορείς να βολευτείς πουθενά και παρακαλάς να δημιουργηθούν κρεβάτια φιλικά προς τις εγκύους.

Το να κλέβεις τα ρούχα του άντρα σου ήταν αγαπημένη δραστηριότητα και πριν την εγκυμοσύνη, το να τα ξεχειλώνεις, όμως, είναι καινούρια αίσθηση. Και μας κάνει να νιώθουμε παράξενα ωραία.

Είσαι ευσυγκίνητη, παίζεις μονίμως σ' ένα δράμα που σκηνοθετούν οι ορμόνες σου και κανείς, μα κανείς δεν μπορεί να σε παρηγορήσει!

Ξαφνικά όλοι ασχολούνται μαζί σου και ξαφνικά δεν θέλεις κανέναν! Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό απ 'το να σε χαϊδεύουν στην κοιλιά χωρίς να πάρουν πρώτα άδεια.

Όσο πλησιάζει ο καιρός, αρχίζεις και φοβάσαι

Και όταν έρθει η ώρα... ε πώς να το πούμε, θέλεις να το καθυστερήσεις!

Μια εικόνα ισούται με 1000 λέξεις: η συγκεκριμένη με παραπάνω. Τίποτα δεν συγκρίνεται με τη στιγμή που θα πάρεις στην αγκαλιά σου το αγγελούδι σου. Θα είσαι περήφανη, ευτυχισμένη και κυρίως... μαμά!

Πηγή: brightside.me

v