Πώς να κάνετε το καλύτερο αισθησιακό μασάζ στον σύντροφό σας

Πώς να κάνετε το καλύτερο αισθησιακό μασάζ στον σύντροφό σας

Aυτά τα Χριστούγεννα πρωτοτυπήστε κάνοντας ένα πολύ ιδιαίτερο δώρο στον σύντροφό σας που θα του μείνει…αξέχαστο: αισθησιακό μασάζ με τα χεράκια σας! Επιστρατεύστε γιαγιάδες και φίλους να κρατήσουν τα παιδιά και κρατήστε το σπίτι ελεύθερο μόνο για εσάς! Φορέστε τα πιο καυτά και διάφανα νεγκλιζέ της γκαρνταρόμπας σας, προμηθευτείτε λάδι για μασάζ και απογειώστε την ερωτική σας ζωή στο δευτερόλεπτο!

Λίγα κεριά, λίγη μουσική και το αγόρι σας

Μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα είναι απαραίτητη για να ξεκινήσει…το παιχνίδι και να ξετυλίξετε το ερωτικό ταπεραμέντο σας. Κάντε έκπληξη στον σύντροφό σας και μεταμορφώστε το δωμάτιο με λίγες διακοσμητικές κινήσεις. Όσο η διάθεση και η προσμονή ανεβαίνει, άλλο τόσο ο φωτισμός πρέπει να πέφτει. Γεμίστε τον χώρο με αρωματικά κεριά σε διάφορα χρώματα και βάλτε απαλή μουσική. Η ερωτική ένταση μεταξύ σας αρχίζει από τα πιο απλά…

Ξεκινήστε από την πλάτη και τους ώμους

Zητήστε από τον σύντροφό σας να γδυθεί και να ξαπλώσει μπρούμυτα. Καλύψτε (ή όχι!) το επίμαχο σημείο με μια λευκή πετσέτα και βάλτε λίγο λάδι στις παλάμες σας.Το πρώτο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χαλαρώσετε τους ώμους και τον αυχένα του, καθώς εκεί φωλιάζει η περισσότερη ένταση της ημέρας. Oι κυκλικές κινήσεις θα βοηθήσουν ιδιαίτερα, αρκεί να μην ασκήσετε υπερβολική πίεση. Καθώς συνεχίζετε στην περιοχή της πλάτης, πιέστε δυνατά με το κάτω μέρος την παλάμης τις δύο πλευρές της και σύρετε τα χέρια σας προς τα κάτω. Επαναλάβετε την κίνηση αρκετές φορές. Για να διευκολύνετε τον εαυτό σας και να…ανάψετε λίγο το αίματα, καθίστε πάνω του, χωρίς να φοράτε εσώρουχο.

Συνεχίστε…χαμηλά

Aφού τελειώσετε με την πλάτη, σηκωθείτε και κάντε κυκλικές κινήσεις στην γάμπα, αποφεύγοντας την περιοχή πίσω από το γόνατο καθώς είναι πολύ ευαίσθητη και μπορεί να τον γαργαλήσετε και να χαλάσετε την ατμόσφαιρα. Στη συνέχεια, μετακινήστε τα χέρια σας προς το εσωτερικό των μηρών του και ασκήστε ιδιαίτερη πίεση τρίβοντας ελαφρά τους μύες. Περάστε τα χέρια κάτω από την πετσέτα και τοποθετήστε τα στο σημείο που αρχίζουν οι γλουτοί. Πιέστε αργά και δυνατά με τα δάχτυλά σας πάνω-κάτω. Σύντομα θα καταλάβετε ότι δεν μπορεί να παραμείνει ξαπλωμένος μπρούμυτα για πολλή ώρα, γι΄ αυτό ζητήστε του να γυρίσει ανάσκελα.

Τώρα αρχίζει το…παιχνίδι

Ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τους κάτω κοιλιακούς. Ξεκινήστε από τον αφαλό και συνεχίστε χαμηλότερα, χωρίς όμως να περάσετε τα όρια της πετσέτας. Η περιοχή της κοιλιά και της λεκάνης είναι ερωτογενής ζώνη. Εκμεταλλευτείτε το, χρησιμοποιώντας αυτή τη φορά και το στόμα σας. Την ώρα που τον χαϊδεύετε, φιλήστε τον απαλά και με την γλώσσα κάντε κυκλικές κινήσεις, κατεβαίνοντας προς τα κάτω. Με το ένα σας χέρι κρατήστε απαλά τους όρχεις, ενώ με το άλλο κρατήστε το πέος χαϊδεύοντας το από πάνω προς τα κάτω με αργές κινήσεις.

Από εδώ και πέρα η κατάληξη της βραδιάς βρίσκεται στα «χέρια» σας! Μπορείτε να συνεχίσετε το μασάζ ή...
 

v