Oι πιο συγκινητικές και ανθρώπινες σειρές που παίζουν τώρα

Oι πιο συγκινητικές και ανθρώπινες σειρές που παίζουν τώρα

Μπορεί ήδη να ξέρετε κάποιες από αυτές ή μπορεί απλώς να «ψάχνεστε» για το επόμενο τηλεοπτικό σας κόλλημα. Όπως και να έχει αυτές οι σειρές είναι πραγματικά διαμάντια και σας υπόσχονται και γέλιο αλλά και πολύ…κλάμα. Είναι συγκινητικές, ανθρώπινες και αγγίζουν θέματα που ακόμη και ο πιο απλός άνθρωπος μπορεί να ταυτιστεί.

Fleabag

Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς αυτή τη σειρά-είναι μοναδική και βλέπεται μονορούφι. Το «Fleabag» είναι μια σειρά με εξομολογητικό χαρακτήρα. Η πρωταγωνίστρια δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα που μέσα στην αθωότητά της ψάχνει την ευτυχία. Αντίθετα είναι αυτοσαρκαστική με πολλά προβλήματα που, τα περισσότερα έχει η ίδια προκαλέσει στον εαυτό της. Κοροϊδεύει την «τέλεια» αδερφή της, δεν εκτιμά το δοτικό αγόρι της και κλέβει από την μητριά της. Είναι οργισμένη, ζει το δράμα της και τσαλακώνεται. Και αυτό το «τσαλάκωμα» είναι τόσο συγκινητικό και ανθρώπινο που μας αγγίζει όλες.

When they see us

Το «When they see us» είναι ένα αριστούργημα που σου δημιουργεί ένα κόμπο στην καρδιά. Σου προκαλεί δυνατά συναισθήματα και δεν μπορείς να αγνοήσεις με τίποτα τα κοινωνικά μηνύματα που περνάει. Η σειρά βασίζεται σε αληθινά γεγονότα και αφορά 4 έφηβους αφροαμερικανούς και ένα αγόρι λατινικής καταγωγής, οι οποίοι καταδικάστηκαν άδικα για τον βιασμό και τον θάνατο μιας κοπέλας. Αφού πρώτα τους ασκήθηκε ψυχολογική και σωματική βία, η λευκή τάξη της Αμερικής τους παίρνει πλαστές ομολογίες και διαλύει τις ζωές τους. Είναι μια σειρά που τριγυρνάει στο μυαλό σου για μέρες.

Αfter life

Πριν ξεκινήσετε την εν λόγω σειρά προμηθευτείτε χαρτομάντηλα, καθώς δύσκολα θα μπορέσετε να συγκρατηθείτε. Το «Αfter life» είναι πέρα για πέρα ανθρώπινο και περιπλέκει το δραματικό στοιχείο με το κωμικό περίτεχνα. Ο Τόνι είναι ένας άντρας που έχασε την γυναίκα του από καρκίνο και μαζί της και το ενδιαφέρον του για ζωή. Ο μόνος λόγος που παραμένει ζωντανός είναι για να μπορεί να ταΐσει το σκυλί του. Καταλαβαίνει, όμως, ότι εφόσον θέλει να ζήσει, πρέπει να προσπαθήσει να είναι χαρούμενος. Σιγά-σιγά και με απλές, καθημερινές πράξεις…

Τhis is Us

Tρεις εξαιρετικές ιστορίες ανθρώπων που θα σε κάνουν να κλάψεις, να γελάσεις και φυσικά να τους αγαπήσεις. Ένα ζευγάρι που είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα τρίδυμά του, ένας μαύρος άντρας που ψάχνει να βρει τον βιολογικό του πατέρα, μια γυναίκα με παραπανίσια κιλά και το μοντέλο ο αδερφός της ζουν το δικό τους προσωπικό δράμα, θίγοντας παράλληλα σημαντικά θέματα για την οικογένεια, τον ρατσισμό, αλλά και την εμφάνιση. Τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται, βλέποντας αυτή τη σειρά είναι δυνατά και δύσκολα θα μπορέσεις να μην ταυτιστείς.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v