Tα Minervakia επιστρέφουν στο σχολείο!

Tα Minervakia επιστρέφουν στο σχολείο!

Ο Σεπτέμβριος έφτασε και τα Minervakia προετοιμάζονται για την επιστροφή τους στα θρανία. Οι τσάντες και τα σχολικά βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αναζήτησης των γονιών. Τα ρούχα, όμως, και τα εσώρουχα είναι εξίσου σημαντικά.

Τα παιδιά περνούν στο σχολείο πολλές ώρες της ημέρας τους, με αποτέλεσμα οι γονείς να αναζητούν ό,τι τα κάνει να νιώθουν όμορφα και άνετα, τόσο κατά τη διάρκεια του μαθήματος, όσο στο διάλειμμα ή τη γυμναστική.

Τα εσώρουχα πρέπει να είναι άνετα, ευκολοφόρετα και βαμβακερά. Με συνθέσεις κατάλληλες για το δέρμα των παιδιών και με αντοχή στο χρόνο και τη χρήση.

Η πρόταση μας, λοιπόν, για τη νέα σχολική χρονιά είναι τα Minervakia! Τα Minervakia, η βρεφική και παιδική σειρά πιτζαμών και εσωρούχων της MΙΝΕRVA, αποτελούν σταθερή επιλογή για τους γονείς που αναζητούν το συνδυασμό άνεσης και ποιότητας.

Οι συλλογές για το βρέφος και το παιδί, περιλαμβάνουν τα πιο ποιοτικά υφάσματα από βαμβάκι. Βαμβάκι φυσικό και μαλακό που δεν ερεθίζει το δέρμα. Με αντοχή στο χρόνο και τη χρήση, με τη γνωστή ποιότητα MINERVA. Χωρίς πλαϊνές ραφές, για άνεση αλλά και μεγαλύτερη διάρκεια στο χρόνο, αφού δε χάνουν τη φόρμα τους. Είναι άνετα και χαριτωμένα, ενώ ταιριάζουν σε κάθε περίσταση!

Γι’ αυτό τα Minervakia είναι η καλύτερη επιλογή για τα παιδιά σας!



Επωφεληθείτε, από τις πολλές προσφορές και αποκτήστε τα παιδικά και βρεφικά εσώρουχα MINERVA 1+1 ΣΤΗ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ, ενώ τις παιδικές και βρεφικές πιτζάμες -30%!

*Η προσφορά ισχύει σε συγκεκριμένους κωδικούς, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Αναζητήστε τα MINERVAKIA και τις προσφορές τους στα καταστήματα MINERVA,σε Ελλάδα και Κύπρο, σε επιλεγμένα σημεία, πολυκαταστήματα και στο eshop minerva.gr!

 

v