Lice busters: το πρώτο κέντρο αντιμετώπισης ψείρας!

Lice busters: το πρώτο κέντρο αντιμετώπισης ψείρας!

Το queenshairstyle.gr έχει 20 χρόνια εμπειρία στην κομμωτική με εξειδίκευση στα παιδικά κεφάλια μιας και λειτουργεί ένα μοναδικό, πρότυπο παιδικό κομμωτήριο στον Άλιμο. Μιλώντας με τους γονείς και ακούγοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν με την φθειρίαση της κεφαλής, γεννήθηκε η ιδέα του LICE BUSTERS (licebusters.gr) το πρώτο κέντρο αντιμετώπισης ψείρας που λειτούργησε στην Eλλάδα, στις αρχές του 2016. Ενώ στα τέλη του 2018 άνοιξε τις πόρτες του και το κέντρο μας στα Ιωάννινα.

Η έμπειρη ομάδα μας, μετά από εκτενή μελέτη και έρευνα, ανέπτυξε τη μοναδική μέθοδο «τρίχα τρίχα». Χρησιμοποιώντας μόνο αιθέρια έλαια και ειδικές μαλακτικές κρέμες με ουδέτερο pH, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να προκαλούν ασφυξία στα παράσιτα, αφαιρούμε, με την τεχνική μας, το 100% των φθειρών (ψείρες) και των αυγών τους (κόνιδες).

Τα LICE BUSTERS (licebusters.gr) ήρθαν για να λύσουν το πρόβλημα της ανθεκτικότητας της ψείρας στα φάρμακα και να απαλλάξουν τους πάσχοντες από τα απεχθή παράσιτα χωρίς τη χρήση χημικών, εντομοαπωθητικών και άλλων βλαβερών ουσιών. Οι θεραπείες μας εφαρμόζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία τόσο στο παιδί όσο και στους γονείς, όταν αυτό απαιτείται. Η διαδικασία που ακολουθούμε είναι διαδικασία απομάκρυνσης και όχι εξόντωσης των παρασίτων. Γι’αυτό το λόγο είμαστε το μοναδικό κέντρο που αναλαμβάνει βρέφη και εγκύους.

Ο καθαρισμός διαρκεί περίπου 2 ώρες ανάλογα με τον βαθμό φθειρίασης και το μήκος των μαλλιών του κάθε πάσχοντα. Ο έλεγχος σε όλη την οικογένεια είναι υποχρεωτικός πριν από την εφαρμογή της θεραπείας. Η απομάκρυνση των παρασίτων και των αυγών τους γίνεται σε μία μόνο επίσκεψη. Παράλληλα, δίδονται και οδηγίες στα παιδιά και στους γονείς, μετά από κάθε θεραπεία, για να γνωρίζουν πως θα διατηρήσουν το τριχωτό της κεφαλής τους για πάντα ελεύθερο από παράσιτα και κνησμό.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να έρθουν να μας γνωρίσουν από κοντά και να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ έλεγχο για φθειρίαση είτε στους ίδιους είτε στα παιδιά τους.

Βρισκόμαστε στον Άλιμο, στην οδό Λυσικράτους 47. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε στο 2109801896 για την Αθήνα ή στο 2757051647  για τα Ιωάννινα ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.licebusters.gr.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v