Ο πρώτος αξέχαστος χρόνος μαζί με το μωρό μας, σε ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ!

Ο πρώτος αξέχαστος χρόνος μαζί με το μωρό μας, σε ένα αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ!

Για εμάς τους γονείς, το μωρό μας είναι ένα μικρό θαύμα και ο πρώτος χρόνος μαζί του είναι μια αξέχαστη εμπειρία. Απ’ την πρώτη κιόλας μέρα του στον κόσμο, σχεδόν κάθε στιγμή είναι και λίγο διαφορετική καθώς το ανθρωπάκι μας αλλάζει, μεγαλώνει και εξελίσσεται ραγδαία μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας. Και όσο το ζούμε όλο αυτό μαζί του, είναι και λίγο σαν να βλέπουμε πώς δημιουργηθήκαμε εμείς οι ίδιοι και, κατ’ επέκταση, πώς δημιουργήθηκε ο άνθρωπος.

Στις 21 Φεβρουαρίου, κάνει πρεμιέρα στο Netflix μια σειρά ντοκιμαντέρ που επιχειρεί να αποτυπώσει στην οθόνη το θαύμα του πρώτου χρόνου της ζωής μας, τόσο από την επιστημονική σκοπιά όσο και από εκείνη των γονιών και των άλλων μελών της οικογένειας, την πλούσια σε συναισθήματα και αποκαλύψεις εμπειρία τους.

Η σειρά ντοκιμαντέρ «Μωρά: Ο Πρώτος Χρόνος της Ζωής» ακολουθεί 15 οικογένειες σε όλον τον κόσμο, κάθε μία από αυτές για έναν ολόκληρο χρόνο. Με τα λόγια της παραγωγού Τζέιν Ρουτ: «Η σειρά παρουσιάζει τους συναρπαστικούς και πρωτοποριακούς τρόπους με τους οποίους η επιστήμη καταγράφει τα αναπτυξιακά άλματα των μωρών και τα επιτεύγματά τους κατά τον πρώτο χρόνο της ζωής τους, ενώ ταυτόχρονα αποτυπώνει στην οθόνη την οικογενειακή εμπειρία με όλες τις προσωπικές και συναισθηματικές στιγμές της.»

Δείτε το συγκινητικό trailer και ετοιμαστείτε να ξαναζήσετε τις μοναδικές στιγμές εκείνης της πρώτης, ανεπανάληπτης χρονιάς στη ζωή του παιδιού:

v