Μπαμπάς μετατρέπει τα σεντόνια του νοσοκομείου σε επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά

Μπαμπάς μετατρέπει τα σεντόνια του νοσοκομείου σε επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά

Η παραμονή στο νοσοκομείο για λόγους υγείας δεν είναι εύκολη για κανέναν - πόσο μάλλον αν είσαι παιδί, που το μόνο που θέλεις να κάνεις είναι να παίξεις και να τρέξεις. Γι' αυτό ακριβώς τον λόγο, ένας πατέρας αποφάσισε να κάνει μια πολύ γλυκιά πράξη: μετέτρεψε τα νοσοκομειακά σεντόνια σε επιτραπέζια παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά που νοσηλεύονται!

 

Ο Kevin Gatlin, ένας πατέρας απ΄τη Βόρεια Καρολίνα της Αμερικής, αφού επισκέφτηκε το παιδί ενός φίλου του στο νοσοκομείο, συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο είναι για ένα παιδί να είναι «κολλημένο» σ' ένα κρεβάτι, χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα. Τότε του ήρθε η καταπληκτική ιδέα να μετατρέψει τα σεντόνια του νοσοκομείου σε επιτραπέζια παιχνίδια!

Mετά από πολλή σκέψη, προγραμματισμό και συμβουλές από γιατρούς και εκπαιδευτικούς, η ιδέα του Gatlin έγινε πραγματικότητα και έτισ δημιουργήθηκε η Playtime Edventures που φτιάχνει τα σεντόνια-επιτραπέζια!

«Υπάρχουν πάνω από 30 διαδραστικά παιχνίδια και τα παιδιά μπορούν να παίζουν αντί να βλέπουν τηλεόραση ή να ασχολούνται με το κινητό τους» είπε στο boredpanda.com

Του πήρε γύρω στα 2 χρόνια να σχεδιάσει τα σεντόντια, αλλά τα κατάφερε και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία! Παρόλο που ο καθένας μπορεί να μπει στο σάιτ της εταιρείας και να αγοράσει τα σεντόνια-επιτραπέζια για τα παιδιά του, κύριο μέλημα του project είναι η δωρεά σε παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη! Γι' αυτό και η εταιρεία συνεργάζεται με πολλά νοσοκομεία!

Πηγή: boredpanda.com

v