Παραμυθένια καφέ για να απολαύσετε το καλοκαίρι στην Αθήνα!

Παραμυθένια καφέ για να απολαύσετε το καλοκαίρι στην Αθήνα!

Παραμυθένια διακόσμηση, προσεγμένες αυλές με χρωματιστά τραπεζάκια και καλοκαιρινή ατμόσφαιρα! Aυτά τα καφέ-μπιστρό είναι ιδανικά για να απολαύσετε το καφεδάκι σας με τις φίλες ή τα παιδιά σας και να χαρείτε τις όμορφες μέρες του καλοκαιριού στην Αθήνα.

Μέντα

 

Διεύθυνση: Αγ. Θεοδώρων 5, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 2108080193

Το συγκεκριμένο καφέ συνδυάζει στοιχεία ελληνικά και γαλλικά σε μια προσεγμένη διακόσμηση που θυμίζει παριζιάνικο μπιστρό. Βρίσκεται σ' ένα υπέροχο νεοκλασικό σε μια ήσυχη γειτονιά της Κηφισιάς και είναι ιδανικό για κουβεντούλα μιας και η ένταση της μουσικής είναι χαμηλή. Στην όμορφη αυλή της θα δοκιμάσετε διάδορα ροφήματα και χειροποίητα γλυκά ή αν προτιμάτε brunch!

Petite Fleur

Διεύθυνση: Πλατεία Αγίου Νικολάου 2, Χαλάνδρι 

Τηλέφωνο2106814825

Τo Petite Fleur το βρίσκουμε στο κέντρο και την Κηφισιά, όμως, το αγαπημένο μας στέκι είναι αυτό του Χαλανδρίου. Με θέα την πλατεία γευτείτε πρωτότυπα και γευστικά ροφήματα αλλά και λαχταριστά χειροποίητα γλυκά που θα σας ξετρελάνουν. Ο χώρος είναι ιδανικός για κους-κους ενώ αργότερα μπορείτε να κάνετε μια βόλτα και στην όμορφη αγορά του Χαλανδρίου.

Lotte

Διεύθυνση: Τσάμη Καρατάσου 2, Αθήνα

Τηλέφωνο: 211407 8639

Στο Lotte θα νιώσετε ότι βρίσκεστε στο Παρίσι! Τα φλοράλ κουρτινάκια, τα λουλούδια στα βάζα και οι πορσελάνινες κούπες συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει παλιό γαλλικό σινεμά. Υπό τους ήχους jazz, κλασικής ή ρετρό ελληνικής μουσικής θα απολαύσετε τον μυρωδάτο καφέ σας, συνοδεία λαχταριστών γλυκισμάτων και βουτημάτων. Οπωσδήποτε, κάποια στιγμή, επισκεφτείτε το αργά το απόγευμα για ένα ποτήρι κρασί!

Λιόσπορος

Διεύθυνση: Μιαούλη 24, Ψυρρή

Τηλέφωνο: 21 3024 9151

Στην κατά τα άλλα «μαζικής» ψυχαγωγίας Μιαούλη, ο Λιόσπορος καταφέρνει να ξεχωρίσει για τον ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό του χώρο, την οικεία ατμόσφαιρα που παντρεύει ελληνικά και γαλλικά στοιχεία θυμίζοντας σπιτάκι, και τις όμορφες γεύσεις που σερβίρει στα κουκλίστικα τραπεζάκια του. Δροσερές σαλάτες, αρκετές προτάσεις σε έθνικ μεζεδάκια όπως τα νόστιμα φαλάφελ με πιτούλες και χούμους, σπιτικές ομελέτες και διάφορα μαγειρευτά ημέρας συνθέτουν τον multi culti γευστικό του κατάλογο. Οι μουσικές αγαπούν τους χαλαρούς τζαζ ρυθμούς, ενώ τα ποτά είναι στα 6-7€.

Πηγή: in2life.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v