Τι να ξεφορτωθείτε για να μην είναι κακόγουστο το σπίτι σας

Τι να ξεφορτωθείτε για να μην είναι κακόγουστο το σπίτι σας

Mετά από μια κουραστική μέρα όλοι θέλουμε να γυρνάμε στην ασφάλεια και την άνεση του σπιτιού μας, γι' αυτό και δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην διακόσμησή του. Ωστόσο, κάθε σπίτι έχει ορισμένα αντικείμενα και έπιπλα που ενώ κάποτε ήταν στη μόδα, πλέον θεωρούνται κακόγουστα και πρέπει οπωσδήποτε να τα ξεφορτωθούμε.

Παλιές πολυθρόνες...

...που δεν έχουν κανένα χαρακτήρα και είναι παλιάς δεκαετίας. Προτιμήστε άνετους και μοντέρνους καναπέδες και πολυθρόνες για να διακοσμήσετε το σαλόνι σας με χρωματιστά μαξιλάρια και ριχτάρια.

Ταπετσαρίες

Κάποτε οι ταπετσαρίες σε ντουλάπες, μπάνια και κουζίνα ήταν πολύ της μόδας. Όχι όμως τώρα. Προτιμήστε ένα απλό βάψιμο σε γήινους τόνους και αμέσως θα δείτε ότι ο χώρος θα φαίνεται μεγαλύτερος.

Υπερυψωμένες ντουζιέρες

Σύμφωνα με τους διακοσμητές οι υπερυψωμένες ντουζιέρες θεωρούνται κιτς και κακόγουστες!

Πόμολα σε αποχρώσεις του χρυσού

Οι διακοσμητές υποστηρίζουν ότι τα πόμολα σε αποχρώσεις του χρυσού είναι κακόγουστα! Σήμερα, όσο πιο απλό, τόσο το καλύτερο. Επομένως, είναι καλύτερα να τα  αντικαταστήσετε με μεταλλικά ουδέτερα. 

Σετ για τηλεόραση

Αυτά τα μνημειώδη σύνολα επίπλων δεν φαίνονται πλέον μοντέρνα. Είναι δύσκολο να κάνετε τέτοια έπιπλα να φαίνονται φυσικά και είναι σχεδόν αδύνατο να τα μετακινήσετε, ακόμα και όταν το θέλετε. Δεν υπάρχει καμία ανάγκη να αγοράσετε ολόκληρα σετ σήμερα. Τα ράφια και οι κομψές βιβλιοθήκες θα κάνουν το σαλόνι σας πιο ελαφρύ και πιο αισθητικά ευχάριστο. Και όταν θέλετε να αλλάξετε κάτι, θα είναι πολύ εύκολο να το κάνετε.

Τεράστια έπιπλα στο χολ

Το χολ ειναι το πρώτο μέρος σε ένα σπίτι ή διαμέρισμα που βλέπει ένας επισκέπτης και δίνει την πρώτη εντύπωση για το σπίτι σας. Τα φθηνά και τεράστια έπιπλα φαίνονται ξεπερασμένα και μπορούν να καταστρέψουν τη συνολική εικόνα του χώρου σας

Πηγή: brightside.me

v