Ξεκαρδιστικές (και αληθινές) διαφορές μεταξύ μαμάς και μπαμπά μέσα από 10 σκίτσα!

Ξεκαρδιστικές (και αληθινές) διαφορές μεταξύ μαμάς και μπαμπά μέσα από 10 σκίτσα!

Οι μαμάδες τα ξέρουν όλα, είναι πάντα σε ετοιμότητα και λίγο (όσο πατάει η γάτα!) πιο αγxωτικές απ' ότι οι μπαμπάδες που, γενικά, είναι πιο ψύχραιμοι και χαλαροί στο μεγάλωμα των παιδιών. Αυτές οι διαφορές είναι που προσφέρουν κάτι μοναδικό στο παιδί έτσι ώστε μεγαλώνοντας να είναι ευτυχισμένο! 

 

Ποιες είναι αυτές οι διαφορές, λοιπόν; Η απάντηση βρίσκεται στα παρακάτω ξεκαρδιστικά σκίτσα!

Στη βόλτα

Στο ντύσιμο

Το πιο στυλιστικά σωστό αποτέλεσμα είναι σαφώς της μαμάς!

Στα χατίρια

Η αλήθεια είναι ότι οι μαμάδες χαλάνε πιο εύκολα χατίρια απ' ότι οι μπαμπάδες, γι' αυτό και όταν κάνουν το καλό ακούνε λιγότερα «ευχαριστώ». Τι να κάνουμε; Κάποιος πρέπει να έχει πιο αυστηρό ρόλο!

Στη φροντίδα

Οι μαμάδες θα θυσιάσουν τον λιγοστό ελεύθερό τους χρόνο, τον ύπνο και την ξεκούρασή τους προκειμένου να φροντίσουν τα μικρά τους. Οι μπαμπάδες από την άλλη είναι λίγο πιο... χαλαροί!

Στα «παιχνίδια»

Από την άλλη, εμείς οι μαμάδες είμαστε πιο αγχώδεις και δεν αφήνουμε ποτέ το παιδί απ' τα μάτια μας. Κάποιες φορές αντιδράμε υπερβολικά, άλλες πάλι όχι! Όπως και να 'χει οι μπαμπάδες αντιμετωπίζουν τις καταστάσεις πιο ψύχραιμα και, μερικές φορές, ίσως και ανεύθυνα.

Στο multi-tasking

Το να κάνει μια γυναίκα πολλά πράγματα ταυτόχρονα είναι στο DNA της. Ακόμα και όταν πιέζεται, θα βρει τρόπο να τα καταφέρει με επιτυχία. Το ίδιο ισχύει (σε λιγότερο βαθμό) και με τους μπαμπάδες. Μόνο που τους τρώει η γκρίνια και το παράπονο!

Στο «κανάκεμα»

Μαμάδες και μπαμπάδες θα φουσκώσουν από περηφάνια μόλις ακούσουν καλά λόγια για το παιδί τους. Οι μπαμπάδες δε, θα...«ψηλώσουν» λίγο παραπάνω!

Σκίτσα: brightside.me

v