11χρονος δωρίζει 22.000 πάνες σε ανύπαντρες και χωρισμένες μαμάδες που έχουν ανάγκη

11χρονος δωρίζει 22.000 πάνες σε ανύπαντρες και χωρισμένες μαμάδες που έχουν ανάγκη

Ένα 11χρονο αγόρι από το Hampton στη Virginia παρατήρησε ότι υπάρχει έλλειψη σε πάνες μετά την καραντίνα, εξαιτίας του Covid-19, και αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του. Τελικά, κατάφερε να βοηθήσει αμέτρητες μονογονεϊκές οικογένειες που είχαν ανάγκη.

Ο μικρός Cartier Carey ξεκίνησε να μαζεύει χρήματα ώστε να βοηθήσει ανύπαντρες και χωρισμένες μαμάδες στην πανδημία. Ο ίδιος παρατήρησε ότι τα περισσότερα μαγαζιά είχαν έλλειψη σε πάνες και αποφάσισε να κάνει κάτι γι' αυτό.

Μέσα σ' ένα μήνα κατάφερε να μαζέψει $4,500, πουλώντας λεμονάδα. Αντί για χρήματα δεχόταν και ως αντίτιμο πάνες! Αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας ήταν να συγκεντρωθούν 22.000 χιλιάδες πάνες, οι οποίες φυσικά μοιράστηκαν στις μονογονεϊκές οικογένειες που είχαν ανάγκη.

Ο 11χρονος έπεισε και άλλα παιδιά της ηλικίας του να τον βοηθήσουν με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση που δημιούργησε το «Kids 4 Change», σκοπός της οποίας είναι να βοηθιούνται άτομα που έχουν ανάγκη στην γειτονιά τους. 

Η μητέρα του είναι εξαιρετικά περήφανη για τον γιο της και τον βοηθάει όπως μπορεί! Εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι ένα τεράστιο «μπράβο» για την πρωτοβουλία και την ευγένειά του.

v