Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι!

Πες μου το ζώδιό σου να σου πω ποια πριγκίπισσα της Disney είσαι!

Μικροί και μεγάλοι έχουμε αγαπήσει τις ταινίες της Disney. Όλες μας (το ίδιο και οι κόρες μας) έχουμε ταυτιστεί με κάποια ηρωίδα. Έχουμε νιώσει ότι η προσωπικότητα και ο χαρακτήρας της μας εκφράζει και μάλλον, είχαμε δίκιο! Γιατί κάθε πριγκίπισσα αντιστοιχεί και σ' ένα συγκεκριμένο ζώδιο. Δες ποια αναλογεί στο δικό σου...

Κριός

Δυναμικός και ατρόμητος η γυναίκα Κριός είναι μια σύγχρονη Μουλάν που δεν διστάζει να αντιμετωπίσει εμπόδια προκειμένου να πετύχει τους στόχους της. Ακόμη κι όταν έχει να τα βάλει με μια ανδροκρατούμενη κοινωνία!

Ταύρος

Ένας Ταύρος είναι συμπονετικός, αξιόπιστος και πολλές φορές θα βάλει σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό του γι' αυτούς που νοιάζεται και αγαπά. Όπως και η Ραπουνζέλ όμως κρύβει μέσα του μια φοβερή δύναμη και όταν φτάσει στα όριά του, το δείχνει και με το παραπάνω!

Δίδυμος

Ο Δίδυμος μπορεί να φαίνεται υπερόπτης όμως κατά βάθος είναι φιλικός και έξω καρδιά άνθρωπος. Όπως η πριγκίπισσα Γιασμίν η οποία δεν δέχτηκε να γίνει το βραβείο κανενός και δεν δίστασε να ερωτευτεί αληθινά τον φτωχό Αλαντίν,

Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ευαίσθητο και ευάλωτο ζώδιο. Φοβάται πολύ ότι θα προδοθεί γι' αυτό και αποφεύγει να δεθεί με άλλους ανθρώπους. Μόλις όμως κατακτήσεις την καρδιά του θα σου δοθεί ψυχή τε και σώματι. Όπως έκανε η Μεγάρα στον Ηρακλή.

Λέων

Η γυναίκα λιονταρίνα είναι ξεροκέφαλη και δεν φοβάται να τα βάλει με θηρία, όπως και η Μέριδα. Περνά και μόνη της καλά και δεν έχει ανάγκη από κανέναν πρίγκιπα για να τη σώσει!

Παρθένος

Καλόπιστη με τους ανθρώπους και μανιακή με την καθαριότητα, η Χιονάτη είναι σίγουρα Παρθένος! Είναι όμως και «αφεντικό» στο σπίτι της-έβαλε σε τάξη 7 άντρες...Μην το ξεχνάμε!

Ζυγός

Οι ζυγοί είναι ανεξάρτητοι, τρυφεροί και πολύ γοητευτικοί σαν την Ποκαχόντας. Ωστόσο, έχουν το σύνδρομο του ήρωα και ουκ ολίγες φορές νιώθουν την ανάγκη να «αυτοθυσιαστούν» για να σώσουν μια κατάσταση. Ακόμα και αν δεν τους το ζήτησε κανείς...

Σκορπιός

Αν είσαι Σκορπιός τότε σίγουρα είσαι η Έλσα. Έχεις έντονη προσωπικότητα και μια παθιασμένη επιθυμία για έλεγχο! Χαλάρωσε όμως λίγο! Όπως λέει και το τραγούδι «Let it go!»

Τοξότης

Οι Τοξότες αγαπάτε την ελευθερία σας, οπότε αν βρεθείτε κλειδωμένοι σε ένα κάστρο με ομιλούμενα αντικείμενα και ένα θηρίο, δεν θα χαρείτε καθόλου. Όπως η Belle, σας αρέσει να μαθαίνετε, αλλά αυτή η περιέργεια μπορεί να σας οδηγήσει περιστασιακά σε σκοτεινά μονοπάτια.

Αιγόκερως

Ως Αιγόκερως, είστε το πιο πρακτικό και πειθαρχημένο ζώδιο. Όπως η Τιάνα θέτετε υψηλούς στόχους και τίποτα δεν στέκεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και την επιτυχία. 

Υδροχόος

Εκκεντρική και ταυτόχρονα αξιαγάπητοι, έχετε πολλούς φίλους αλλά και εχθρούς.  Να έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση γιατί το αξίζετε.

Ιχθύς

Τα ψαράκια είναι πολύ ονειροπόλα και ακόμα περισσότερο πεισματάρικα. Ακριβώς σαν την Άριελ! Μια χαρά γοργόνα αλλά εκεί το μυαλό της, να αποκτήσει πόδια...

Φωτογραφίες: cosmopolitan.com

v