Μαμά κατήγγειλε πρώην σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης κόρης της

Μαμά κατήγγειλε πρώην σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση της 14χρονης κόρης της

Οι σεξουαλικές κακοποιήσεις και οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας το τελευταίο διάστημα, έχουν κυριολεκτικά σοκάρει την κοινή γνώμη. Τα στοιχεία δείχνουν πως τέτοιου είδους περιστατικά συμβαίνουν καθημερινά όχι μόνο στο χώρο της τέχνης και του αθλητισμού, αλλά και δίπλα μας.

Τρανή επιβεβαίωση η καταγγελία μιας μητέρας από την Ρόδο που κατήγγειλε τον πρώην σύντροφό της για σεξουαλική κακοποίηση της 15χρονης κόρης της. 

Η μητέρα κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού ότι ο 36χρονος με τον οποίον διατηρούσε σχέση, κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της για δύο ολόκληρα χρόνια, από τότε που το κορίτσι ήταν μόλις 14 ετών. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ισχυρισμοί της μητέρας επιβεβαιώνονται από μηνύματα στα κινητά τηλέφωνα των εμπλεκομένων.

Οι αστυνομικοί, μετά τις καταγγελίες, εντόπισαν τον πρώην σύντροφό της και τον συνέλαβαν. Ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό, τέλεση γενετήσιας πράξης με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, αλλά και για κατάχρηση ανηλίκου άνω των 14 σε ασέλγεια και θα απολογηθεί ενώπιον της Ανακρίτριας Ρόδου, την Πέμπτη.

Πηγή: tanea.gr

v