4χρονο κοριτσάκι κατάπιε δύο μαγνητάκια και παραλίγο να χάσει τη ζωή της

4χρονο κοριτσάκι κατάπιε δύο μαγνητάκια και παραλίγο να χάσει τη ζωή της

Δεν είναι λίγες οι φορές που τα μικρά παιδιά βάζουν στο στόμα ή καταπίνουν μικρά αντικείμενα. Συχνά, μάλιστα, η κατάποση τέτοιων αντικειμένων μπορεί να βάλει τη ζωή τους σε κίνδυνο και χρειάζεται την άμεση επέμβαση των γιατρών.

Μία τέτοια περίπτωση είναι και το 4χρονο κοριτσάκι από το Λονδίνο που, στην προσπάθειά της να χωρίσει δύο μαγνητάκια μεταξύ τους με το στόμα, τα κατάπιε. Η υγεία της κινδύνευσε πολύ σοβαρά και έπρεπε να υποβληθεί σε ένα επίπονο χειρουργείο. Σήμερα, η μητέρα της προειδοποιεί όλους τους γονείς για την επικινδυνότητα των συγκεκριμένων παιχνιδιών.

Το μήνυμα της μαμάς

«Δεν περίμενα ποτέ ότι θα χρειαστεί να γράψω ένα τέτοιο ποστ, αλλά νιώθω πως είναι υποχρέωσή μου να προειδοποιήσω τους υπόλοιπους γονείς για τους κινδύνους που κρύβουν τα μαγνητάκια που αγοράζουμε στα παιδιά για να παίξουν. 

Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τον εαυτό μου που αγόρασα το συγκεκριμένο παιχνίδι στην 4χρονη κόρη μου η οποία, κατά λάθος, κατάπιε δύο από αυτά. Τώρα, αναρρώνει από ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο που χρειάστηκε να γίνει για να της τα αφαιρέσουν από το έντερο. 

Αφού τα κατάπιε, τα δύο μαγνητάκια ενώθηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα να ανοίξουν τρύπα στο έντερο. Ευτυχώς, η κόρη μου μού είπε πως τα κατάπιε οπότε κινηθήκαμε άμεσα και προλάβαμε τα χειρότερα» λέει η μαμά σοκαρισμένη, και προσθέτει:

«Εκλιπαρώ όλους τους γονείς, αν έχουν τέτοια μαγνητάκια στο σπίτι σας, να τα πετάξουν αμέσως! πρόσφατα,  μάθαμε και για ένα άλλο παιδάκι, μόλις 2 ετών, που κατάπιε 14 μαγνητάκια και κινδύνευσε σοβαρά. Οι γιατροί λένε πως έχουν συναντήσει πολλές αντίστοιχες περιπτώσεις, οπότε πετάξτε τα όσο είναι καιρός!».

Πηγή: dailyrecord.co.uk 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v