Δίδυμες γέννησαν τις κόρες τους με 90 λεπτά διαφορά, την μέρα των γενεθλίων τους

Δίδυμες γέννησαν τις κόρες τους με 90 λεπτά διαφορά, την μέρα των γενεθλίων τους

Δύο δίδυμες αδελφές από το Τενεσί καλωσόρισαν τις κορούλες τους την ίδια μέρα, με μόλις 90 λεπτά διάφορα! Μάλιστα, δεν ήταν μια τυχαία μέρα αλλά η μέρα των γενεθλίων τους!

Η Amber και η Autumn, έζησαν την εμπειρία του τοκετού παρέα, αφού βρίσκονταν σε διπλανά δωμάτια στο χειρουργείο του μαιευτηρίου και η μία άκουγε την άλλην.

«Όταν γέννησε η αδελφή μου, άκουσα το κλάμα της ανιψιάς μου» είπε η Amber συγκινημένη. «Ο άντρας μου, μάλιστα, χτύπησε τον τοίχο για να τους πει μ’ αυτό τον τρόπο συγχαρητήρια! 90 λεπτά αργότερα, ήρθε στον κόσμο και η δική μου κόρη». 

Οι δύο αδελφές γέννησαν στις 29 Οκτωβρίου, τη μέρα που, αν δεν ήταν στο μαιευτήριο, θα έσβηναν τα 33 τους κεράκια. Μάλιστα, πρόκειται για την δεύτερη γέννα των γυναικών, αφού έχουν και οι δύο από ένα μεγαλύτερο γιο και μάλιστα στην ίδια ηλικία. 

«Τα κάνουμε όλα μαζί από τότε που γεννηθήκαμε» δήλωσαν οι δύο αδελφές. «Βγάλαμε την ίδια νοσηλευτική σχολή, μείναμε έγκυες μαζί στους γιους μας και γεννήσαμε μαζί τις κόρες μας». 

Ωστόσο, η Autumn είπε πως εκείνη και η αδελφή της δεν σχεδίαζαν να μείνουν έγκυες ταυτόχρονα. Η ίδια δυσκολεύτηκε πολύ να ξαναμείνει έγκυος και, μόλις τα κατάφερε, έμαθαν πως περιμένει παιδί και η δίδυμη αδελφή της χωρίς όμως να το έχει προγραμματίσει. «Θυμάμαι πόσο στεναχωριόμουν όσο δεν μπορούσα να ξαναμείνω έγκυος… τώρα ξέρω πως τίποτα δεν ήταν τυχαίο.»

Ο γιατρός που ξεγέννησε τα κοριτσάκια, είχε ξεγεννήσει στο παρελθόν και τους γιους των δύο γυναικών. Ο ίδιος δήλωσε πως έχει ξεγεννήσει κι άλλες φορές δίδυμες αδελφές, αλλά ποτέ την ίδια μέρα ενώ χαρακτήρισε αυτό που συνέβη ως θαύμα. 

Τώρα, οι δύο γυναίκες ανυπομονούν να γιορτάσουν τα επόμενα γενέθλιά τους μαζί με τις κόρες τους. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v