3 έφηβοι έσωσαν τη ζωή ενός ανθρώπου που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει

3 έφηβοι έσωσαν τη ζωή ενός ανθρώπου που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει

Εσείς, πώς θα αντιδρούσατε αν βλέπατε κάποιον να ετοιμάζεται να αυτοκτονήσει; Ενώ πολλοί από εμάς θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα επεμβαίναμε δυναμικά, υπάρχει και η περίπτωση ο φόβος να μας κατέκλυζε και να μην μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα. Τρία αγόρια ωστόσο, όχι μεγαλύτερα από 14 χρονών, μόλις είδαν έναν άνδρα να ετοιμάζεται να πηδήξει από μια γέφυρα έσπευσαν να τον σώσουν και τα κατάφεραν!

Στην αγγλική πόλη Cheshunt, ο Devonte Cafferkey 13 ετών, ο Sammy Farah 14 ετών και ο Shawn Young 12 ετών, επέστρεφαν απ' το σχολείο

όταν είδαν έναν άνδρα να κάθεται στην άκρη μιας διάβασης στην Waltham Cross. Υπήρχε ένα σχοινί στο λαιμό του, και ήταν έτοιμος να πηδήξει από μια γέφυρα

Ο 12χρονος Shawn φώναξε στους φίλους του να βιαστούν! Ενώ, τα περισσότερα παιδιά δεν έχουν βρεθεί ποτέ σε ανάλογη (και δυσάρεστη!) θέση, τα συγκεκριμένα δεν πανικοβλήθηκαν. Η συμπόνια και η γενναιότητα αυτών των αγοριών έσωσαν τη ζωή ενός άνδρα.

Πλησίασαν τον άντρα και προσπάθησαν να τον μεταπείσουν με ενθαρρυντικά λόγια. Ωστόσο, ο άντρας γύρισε και ετοιμάστηκε να πηδήξει. Τότε τα αγόρια τον άρπαξαν και αρνήθηκαν να τον αφήσουν.

Ο Shawn απομακρύνθηκε ήρεμα απ' το σημείο και πήγε να βρει βοήθεια. Επέστρεψε με δυο περαστικούς, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν την κατάσταση.

Τα αγόρια έγιναν τοπικοί ήρωες και όλοι τους θαύμασαν για την ψυχραιμία και την αποφασιστικότητά τους.

Πηγή: tiffytaffy.com

v