Mπαμπάς ζητά από την νταντά να πληρώσει €2000 για κιθάρα που έσπασε η κόρη του

Mπαμπάς ζητά από την νταντά να πληρώσει €2000 για κιθάρα που έσπασε η κόρη του

Αναμφίβολα το babysitting είναι μια από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές δουλειές. Η φύλαξη ενός παιδιού αποτελεί τεράστια ευθύνη- πόσο μάλλον όταν δεν είναι δικό σου. Βρίσκεσαι συνεχώς σε επιφυλακή προκειμένου να μην χτυπήσει ή κάνει καμιά ζημιά και βρεις τον μπελά σου! Όπως τον βρήκε και αυτή η κοπελίτσα... Ο μπαμπάς της 3χρονης που πρόσεχε την θεώρησε υπεύθυνη για την κιθάρα που η μικρή έσπασε και της ζήτησε κοντά στα €2000 αποζημίωση...

Ένας χρήστης του Reddit και μπαμπάς ενός 3χρονου κοριτσιού, κατηγόρησε την μπέιμπι σίτερ του για αμέλεια, αφού η μικρή του έσπασε την κιθάρα του που κοστίζει γύρω στα 2000 ευρώ. Τώρα εκείνος ζητά από την νταντά να πληρώσει για μια νέα κιθάρα, γιατί πιστεύει ότι είναι όλο δικό της λάθος!

Όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι προσέλαβε την 19χρονη κοπέλα για να προσέχει την 3χρονη κόρη τους για 3 ώρες. Είχαν ζητήσει και στο παρελθόν τις υπηρεσίες της και δεν πίστευαν ότι κάτι θα πάει λάθος.

Οι δυο γονείς ήταν στις δουλειές τους, όμως, είχαν δώσει σαφείς οδηγίες στην μπέιμπι σίτερ, ότι το παιδί τους μπορεί να παίζει μόνο στο δωμάτιό του, το σαλόνι και την τραπεζαρία.

Όπως είπε όμως ο μπαμπάς στο Reddit, η κοπέλα χρειάστηκε να απαντήσει σε ένα επείγον τηλεφώνημα, αφήνοντας την μικρή για περίπου 20 λεπτά μόνη της. Η 19χρονη βγήκε έξω να μιλήσει καθώς δεν ήθελε η 3χρονη να την ακούσει.

Στο διάστημα αυτό η μικρή πήγε στο υπόγειο και έσπασε την κιθάρα του πατέρα της.

Στην ανάρτησή του ο μπαμπάς ζήτησε τη γνώμη των χρηστών για το κατά πόσο ήταν λάθος από την πλευρά του να ζητήσει χρήματα από την νταντά.

Οι περισσότεροι χρήστες εξοργίστηκαν μαζί του, ενώ ακόμα και αυτοί που θεώρησαν ανεύθυνη την στάση της νταντάς, σχολίασαν τη στάση του αρνητικά, κατηγορώντας τον μάλιστα ότι θέλει να επωφεληθεί της κατάστασης.

Πηγή: boredpanda.com

v