Παππούλης κάνει μαθήματα κομμωτικής για να χτενίζει την ανήμπορη γυναίκα του

Παππούλης κάνει μαθήματα κομμωτικής για να χτενίζει την ανήμπορη γυναίκα του

Ακούμε πολλά για την αληθινή αγάπη και, λίγο πολύ, όλοι την ψάχνουμε στη ζωή μας. Το παρακάτω περιστατικό, αποδεικνύει όμως πως υπάρχει και όχι μόνο κρατάει για μια ζωή, αλλά παραμένει αμείωτη και δυνατή μέχρι το τέλος!

Ο λόγος για έναν έναν ηλικιωμένο κύριος που έγινε viral όταν ζήτησε να παρακολουθήσει απλά μαθήματα κομμωτικής και μακιγιάζ για να μπορεί να χτενίζει και να βάφει τη γυναίκα του η οποία, λόγω ηλικίας, δεν μπορεί να περιποιηθεί μόνη της τον εαυτό της. Η ανάρτηση που ανέβασε η Britney, η κομμώτρια από την οποία ζήτησε βοήθεια ο αξιολάτρευτος κύριος, είχε πάνω από 100.000 κοινοποιήσεις και έκανε πολλούς να… δακρύσουν από συγκίνηση!

H ανάρτηση που κέρδισε τις εντυπώσεις:

«Αυτός ο υπέροχος κύριος ήρθε σήμερα για να μάθει πώς να φτιάχνει τις μπούκλες της γυναίκας του. Η σύζυγός του δεν μπορεί να φτιάξει τα μαλλιά της μόνη της και συχνά καίγεται με το πιστολάκι μαλλιών, οπότε ο παππούλης ανέλαβε δράση! Είχαμε τη χαρά να του δείξουμε όλα όσα ξέρουμε: Πώς να φτιάχνει μπούκλες, πως να δίνει όγκο και πώς να βάζει μάσκαρα στην αγαπημένη του σύζυγο». 

Σύμφωνα με την κοπέλα, το νοιάξιμο του απίστευτου αυτού συζύγου ήταν ειλικρινές και όλοι όσοι βρίσκονταν στο κομμωτήριο έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Εξάλλου, η αληθινή αγάπη πάντα συγκινεί και πάντα κερδίζει τις εντυπώσεις!

Πηγή: scarymommy.com

v