Αυτό που παραγγέλνεις VS Αυτό που παραλαμβάνεις: Η σκληρή πραγματικότητα

Αυτό που παραγγέλνεις VS Αυτό που παραλαμβάνεις: Η σκληρή πραγματικότητα

Οι αγορές στο διαδίκτυο ήταν ανέκαθεν επίφοβες. Ωστόσο, στα χρόνια της πανδημίας με τα αλλεπάλληλα lockdown, προσαρμοστήκαμε - παραμερίσαμε τις αμφιβολίες μας και αφήσαμε το καταναλωτικό «τέρας» που κρύβει η καθεμιά μέσα μας ελεύθερο. Και ενώ οι περισσότεροι πήραμε αυτό ακριβώς που πληρώσαμε (έστω και 1 μήνα μετά!), υπήρξαν και κάποιοι άλλοι λιγότερο τυχεροί και αυτές οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν περίτρανα. 

Στην καραντίνα πολλοί βρήκαν ευκαιρία να περάσουν περισσότερο χρόνο με τα κατοικίδιά τους και έτσι παρήγγειλαν διάφορα αξεσουάρ και παιχνίδια για τα λατρεμένα τους ζωάκια. Δυστυχώς, τα συγκεκριμένα προϊόντα ξεγέλασαν τους αγοραστές, καθώς είναι... μινιατούρες!

Η απογοήτευση αυτού του σκύλου είναι μεγαλύτερη από του ιδιοκτήτη του!

Αυτή η μαμά θέλησε να κάνει έκπληξη στο παιδάκι της και του αγόρασε μια μαξιλαροθήκη που απεικονίζει ένα αξιολάτρευτο δεινοσαυράκι. Πού να καταλάβει η δύστυχη ότι το σχέδιο έχει και ένα άσχετο παιδάκι...

 

Ένας νεαρός ήθελε να κάνει έκπληξη στην κοπέλα του την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, χαριζοντάς της ένα χαριτωμένο ΜΙΚΡΟ αρκουδάκι... Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία όμως αυτό που έλαβε ήταν ένας αρκούδος μεγαλύτερος από το μπόι του! 

Υ. Γ. Τι συμβαίνει με τα πόδια του αρκούδου;

Όταν παραγγέλνεις ακουστικά για το κινητό και σου 'ρχονται...τηλέφωνα για το ντους!

Αν θεωρήσουμε ότι τα παραπάνω ήταν υπερβολικά (ήταν!) και ότι συμβαίνουν μια φορά στο τόσο (μακάρι!), εμείς οι γυναίκες ξέρουμε από πρώτο χέρι ότι αυτά τα... ευτράπελα όσον αφορά τα ρούχα δεν είναι καθόλου σπάνια - ειδικά με τα μεγέθη!

Η χαρά της Κοντής αυτή η παντελόνα, μπαίνει ολόκληρη μέσα!

Στο ένα ζευγάρι παπούτσια έχει δώρο και ένα έξτρα κολλημένο στον πάτο του πρώτου! Κάπου λυπηθείτε μας...

«Η γυναίκα μου παρήγγειλε αυτά τα λουλούδια για να παραδοθούν στη θεία της στα γενέθλιά της. Ακόμα κλαίμε από τα γέλια!» Και εμείς μαζί...

Φωτογραφίες: brightside.me και insider.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v