Κοριτσάκι τρελαίνεται από χαρά με την κούκλα που της μοιάζει

Κοριτσάκι τρελαίνεται από χαρά με την κούκλα που της μοιάζει

Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο απ' το χαμόγελο του παιδιού μας. Μας γεμίζει αισιοδοξία και μας δίνει δύναμη για να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Γι' αυτή την μαμά, που η κόρη της έχει σύνδρομο Down, η ευτυχία της σημαίνει πάρα πολλά - γι' αυτό και της έκανε ένα πολύ ξεχωριστό δώρο.

 

Η Olive είναι ένα υπέροχο κοριτσάκι 2 χρονών που έχει σύνδρομο Down. Η μαμά της για να την ευχαριστήσει, της αγόρασε μια κούκλα πολύ ιδιαίτερη στα γενέθλιά της. Όταν η μικρούλα ξετύλιξε το δώρο της έπαθε σοκ, καθώς η κούκλα της έμοιαζε πολύ.

Η αντίδραση της Olive έγινε viral και το βίντεο συγκέντρωσε χιλιάδες θετικά σχόλια. Η μαμά της η Kimberly είπε «Για εμάς είναι τέλεια. Είναι ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι. Δεν βλέπουμε κανένα ελάττωμα. Είναι απλά η Olive[...] Κάθε άτομο με σύνδρομο Down είναι σημαντικό και μπορεί να ανθίσει με την κατάλληλη υποστήριξη και τα σωστά εργαλεία που θα τον βοηθήσουν να αναπτυχθεί».

Μέρος αυτής της υποστήριξης είναι και τα παιχνίδια, γι' αυτό και η κούκλα της Olive που έχει και κείνη σύνδρομο Down είναι εξαιρετικό δώρο!

Πηγή: mother.ly

v