Μπαμπάς έχασε 66 κιλά όταν είδε την κόρη του να μιμείται τις κακές του συνήθειες

Μπαμπάς έχασε 66 κιλά όταν είδε την κόρη του να μιμείται τις κακές του συνήθειες

Δεν είναι εύκολο να χάσεις κιλά όταν είσαι καλοφαγάς και επιρρεπής (δυστυχώς!) σε ανθυγιεινές τροφές. Και αυτός ο μπαμπάς το ξέρει πολύ καλά! Ωστόσο, όταν είδε την κόρη του να μιμείται τις... κακές του συνήθειες, αποφάσισε να βάλει ένα φρένο σε αυτή την διατροφική κατατρακύλα - και το έκανε με τεράστια επιτυχία. Έχασε 66 ολόκληρα κιλά και άλλαξε τη ζωή του.

Πριν από την εμφάνιση της πανδημίας, ο Nick Hamilton ήταν ένας πολυάσχολος μπαμπάς που πήγαινε σε όλες του τις δουλειές του με το αυτοκίνητο. Έτρωγε καθημερινά ανθυγιεινά σνακ και είχε αφήσει τον εαυτό του. Όταν είδε όμως την κόρη του να κάνει ακριβώς το ίδιο, σοκαρίστηκε.

«Είναι υπέροχο να ξεκινάς δική σου οικογένεια. Είδα όμως με τον καιρό ότι είχα παραμελήσει και τον εαυτό μου και την γυναίκα και την κόρη μου. Αξίζουν ένα καλύτερο σύζυγο και πατέρα» δήλωσε στο Kidspot, ενώ συνέχισε λέγοντας «Αντί να πάω στο πάρκο με τη μικρή μου κόρη, καθόμασταν στον καναπέ μπροστά από μια τηλεόραση... Κατάλαβα ότι της έδινα το κακό παράδειγμα! Έπρεπε να αλλάξω και να της δείξω έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Ο Nick έκανε τα λόγια του πράξη και άλλαξε τον τρόπο ζωής του χάνοντας 66 ολόκληρα κιλά! «Χωρίς τα ταξίδια λόγω του COVID ήμουν σε θέση να οργανώσω και να προγραμματίσω τα γεύματά μου, να προσέχω τις θερμίδες μου και να κόψω τα ανθυγιεινά. Ξεκίνησα να γυμνάζομαι και δεν σταμάτησα». Ένα χρόνο αργότερα νιώθει περήφανος και καλύτερα από ποτέ! 

Μπράβο του!

Πηγή: kidspot.com.au

v