Συνελήφθη μαμά που εμπόδισε τους γιατρούς να σώσουν τη ζωή του παιδιού της

Συνελήφθη μαμά που εμπόδισε τους γιατρούς να σώσουν τη ζωή του παιδιού της

Στη σύλληψη μιας μητέρας 43 ετών από τα Χανιά προχώρησαν οι Αστυνομικές αρχές, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες- αρνήθηκε να υποβληθεί το παιδί της σε ιατρική πράξη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο.

Όπως αναφέρουν πηγές, το 15χρονο παιδί αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας με την καρδιά του και από τα Χανιά χρειάστηκε να διακομιστεί στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Όταν οι γιατροί ενημέρωσαν τη μητέρα ότι είναι απαραίτητο να προβούν σε συγκεκριμένη ιατρική πράξη και συγκεκριμένα να τραβήξουν με ένεση υγρό από την καρδιά λόγω φλεγμονής, εκείνη αρνήθηκε με τους γιατρούς να προσπαθούν να της εξηγήσουν την αναγκαιότητα της πράξης και να της ζητούν να συνεργαστεί.  Διαφορετικά θα έπρεπε να ενημερώσουν την αστυνομία, όπως της είπαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, όταν έφτασε το περιπολικό στο νοσοκομείο οι άνδρες της ΕΛ. ΑΣ προσέγγισαν την γυναίκα και της ζήτησαν να συνεργαστεί διαφορετικά θα έπρεπε να τους ακολουθήσει.

«Πάρτε με μαζί σας, εγώ φοβάμαι για το παιδί μου αν του κάνουν την ένεση» φέρεται να τους απάντησε.

«Για οποιαδήποτε διαδικασία ακολουθείται συγκεκριμένο πρωτόκολλο. Αν κινδυνεύει η ζωή ενός ανθρώπου παρεμβαίνει ο εισαγγελέας», δήλωσε για το περιστατικό η διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ, Λένα Μπορμπουδάκη.

Η 43χρονη επέμεινε ωστόσο με αποτέλεσμα να συλληφθεί ωστόσο ένιωσε έντονη αδιαθεσία και χρειάστηκε να διακομιστεί στο νοσοκομείο.Πηγή: Cretalive.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v