Ράλλη: Το τελευταίο που σε νοιάζει μετά τη γέννα είναι τα κιλά που έχεις πάρει

Ράλλη: Το τελευταίο που σε νοιάζει μετά τη γέννα είναι τα κιλά που έχεις πάρει

H Nικολέτα Ράλλη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από διάφορες τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές, επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 3 χρόνια απουσίας μέσα στα οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα.

Λίγες ημέρες πριν την τηλεοπτική της πρεμιέρα στο Open η Νικολέτα Ράλλη μίλησε για το νέο βήμα στην καριέρα της τονίζοντας πως θα ήθελε να είναι «μια διαφορετική εκπομπή και όχι ό,τι μπορεί να έχει συνηθίσει να βλέπει ο τηλεθεατής το μεσημέρι», ενώ μίλησε και για τον ρόλο της μητρότητας.

Αποκάλυψε ότι στην εγκυμοσύνη της πήρε 30 ολόκληρα κιλά, τα οποία ακόμα  δεν έχει χάσει. Βέβαια, κατάφερε να ξεφορτωθεί τα 20 - κάτι που, μεταξύ μας, είναι εξαιρετικά σημαντικό.

«Το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει όταν έχεις γεννήσει είναι το σώμα σου και τα κιλά που έχεις πάρει» είπε, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι η μητρότητα την έχει κάνει πιο αυστηρή. «Με έκανε να καταλάβω τις πραγματικές προτεραιότητες και με έχει κάνει να εκτιμήσω τον ελεύθερο χρόνο, αλλά και τον χρόνο γενικότερα».

Όσον αφορά την περίοδο της εγκυμοσύνης, δήλωσε: «Δεν ήταν ρομαντική η περίοδος της εγκυμοσύνης και θέλω να μάθω για ποιες ήταν».

Πηγή:newsbeast.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v