Ο άντρας μου τα κατάφερε καλύτερα από μένα με το νεογέννητό μας - ένιωσα «λίγη»

Ο άντρας μου τα κατάφερε καλύτερα από μένα με το νεογέννητό μας - ένιωσα «λίγη»

Η Mandy Moore θυμάται ότι παρακολουθούσε τον σύζυγό της, Taylor Goldsmith, να «μπαίνει αβίαστα» στον ρόλο του μπαμπά μετά τη γέννηση του γιου τους, Gus, κι αυτό την έκανε να νιώθει λίγη σαν μητέρα. Για την ακρίβεια, ντρεπόταν επειδή το μητρικό ένστικτο, που όλοι της έλεγαν ότι θα έρθει αβίαστα, άργησε! Αντίθετα, ενεργοποιήθηκε πρώτα το… πατρικό ένστικτο!

«Ό,τι έκανε ο άντρας μου φαινόταν εύκολο. Έκανε τον μικρό μας Gus να γελάει, τον τάιζε και τον έβαζε για ύπνο με μια απίστευτη ευκολία! Μπροστά του, ένιωθα αδέξια και λίγη» εξομολογείται η Moore. «Ένιωσα πολλή ντροπή και πολλές ενοχές».

Το πρώτο διάστημα μετά τον τοκετό, οι φίλοι και οι συγγενείς σταθήκαν στο πλευρό της και της έδιναν κουράγιο. Της υπενθύμιζαν συνεχώς πως η μητρότητα είναι μια καινούρια εμπειρία γι’ αυτήν και πως γρήγορα θα ανταπεξέλθει στον νέο της ρόλο. 

«Ξαφνικά, μπήκαμε σε μια νέα φάση και ο Gus άρχισε να προτιμά εμένα από τον μπαμπά του» λέει. «Είμαι σίγουρη πως αυτό θα αλλάξει πολλές φορές στη συνέχεια. Το σημαντικό είναι πως, όποιον κι αν προτιμάει κάθε φορά ο μικρός, εμείς να είμαστε ενωμένοι δίπλα του».

Παρόλο που ο γιος της είναι πλέον 8 μηνών, η ηθοποιός Mandy Moore παραδέχτηκε ότι εξακολουθεί να ψάχνει τα πατήματά της καθώς και τρόπους να διαχειριστεί τις προσδοκίες της. Ως νέα μαμά έχει να μάθει ακόμα πολλά και καθημερινά έρχεται αντιμέτωπη με μια νέα πρόκληση. 

Πάντως, αισθάνεται ήδη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και νιώθει ασφάλεια και σιγουριά που μπορεί να στηριχτεί σε έναν υπέροχο σύζυγο και μπαμπά.  

Πηγή: today.com

v