5 έξυπνα δώρα για νέες μαμάδες που μπορούμε να πάρουμε την Black Friday

5 έξυπνα δώρα για νέες μαμάδες που μπορούμε να πάρουμε την Black Friday

Η ζωή μιας νέας μαμάς είναι γεμάτη από όμορφες εκπλήξεις αλλά και πρωτόγνωρες προκλήσεις. Με λίγα λόγια, είναι απολύτως φυσιολογικό να τα βρει σκούρα με όλα αυτά που θα χρειαστεί να κάνει παράλληλα με τη φροντίδα του παιδιού και κάθε είδους βοήθεια είναι εξαιρετικά σημαντική.

Ευτυχώς, στο εμπόριο υπάρχουν αρκετές συσκευές που είναι σχεδιασμένες για να κάνουν τη ζωή των μαμάδων πιο εύκολη και η Black Friday, στις 26 Νοεμβρίου, προσφέρει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να βρούμε πρακτικά δώρα για νέες μαμάδες στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Πώς θα βρούμε το δώρο που θέλουμε στην καλύτερη τιμή

Κάθε χρόνο στη Black Friday, αλλά και το διάστημα που προηγείται, βομβαρδιζόμαστε από ένα σωρό «μοναδικές» προσφορές και «ανεπανάληπτες» εκπτώσεις, σε βαθμό που γίνεται πρακτικά δύσκολο να εστιάσουμε στο προϊόν που μας ενδιαφέρει και να βρούμε την πραγματικά χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Ο καλύτερος τρόπος να κινηθούμε έξυπνα μέσα στο χάος αυτών των προσφορών είναι χρησιμοποιώντας το κατάλληλο online εργαλείο.

Το BestPrice.gr συγκρίνει τιμές από 3.200 ηλεκτρονικά καταστήματα, προσφέροντας τη δυνατότητα να κάνουμε λίστες που περιλαμβάνουν μόνο τα προϊόντα που επιθυμούμε. Έτσι, δεν χανόμαστε στο ψάξιμο, ενώ ειδοποιούμαστε άμεσα για κάθε νέα προσφορά που μας ενδιαφέρει πραγματικά. Όχι μόνο την περίοδο της Black Friday, αλλά οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου (τα Χριστούγεννα π.χ.) θέλουμε να ψωνίσουμε έξυπνα χωρίς να σπαταλήσουμε χρήματα.

Αν, λοιπόν, επιθυμείτε να πάρετε δώρο σε μια νέα μαμά (ή είστε εσείς μια νέα μαμά), δεν έχετε παρά να δημιουργήσετε μια λίστα με την ονομασία «Για νέες μαμάδες» και να προσθέσετε τα προϊόντα από τα οποία θα θέλατε να επιλέξετε το καλύτερο και οικονομικότερο ταυτόχρονα. 

Για να ξεκινήσετε την έρευνά σας, σας προτείνουμε 5 αληθινά πρακτικές συσκευές που μπορούν να λύσουν τα χέρια κάθε νέας μαμάς, όχι μόνο τους πρώτους μήνες με το παιδί, αλλά και μακροπρόθεσμα. 

Μια συσκευή ενδοεπικοινωνίας με κάμερα

Ειδικά εάν είσαι πρωτάρης γονιός, είναι εξαιρετικά καθησυχαστικό να βλέπεις το μωρό σου την ώρα που κοιμάται μόνο του στο δωμάτιο (από μια ηλικία κι έπειτα φυσικά) αντί να έχεις μόνο ήχο για ν’ ακούσεις τυχόν κλάματα. Μια καλή ασύρματη ενδοεπικοινωνία με κάμερα που προσφέρει καθαρή εικόνα στο σκοτάδι και δεν ενοχλεί το παιδί, δίνει την ευκαιρία στη μαμά να κάνει τις δουλειές της χωρίς να πάρει τα μάτια της απ’ το μωρό της.

Ένας καλός αποστειρωτής

Είτε θηλάζει αποκλειστικά είτε όχι, κάθε μαμά θα χρειαστεί κάποια στιγμή να ταΐσει το παιδί με το μπιμπερό (φόρμουλα ή μητρικό που έχει αντλήσει η ίδια) και η διαδικασία της αποστείρωσης είναι χρονοβόρα και, ειδικά αργά το βράδυ, κουραστική. Με έναν ηλεκτρικό αποστειρωτή, όμως, η δουλειά γίνεται αυτόματα και μέσα σε λίγα μόλις λεπτά, λύνοντας τα χέρια της μαμάς ή του μπαμπά που έχει αναλάβει το τάισμα.

Ένα επώνυμο ηλεκτρικό θήλαστρο

Είναι αλήθεια ότι δεν έχουν όλες οι μαμάδες που θηλάζουν αποκλειστικά τη δυνατότητα να μένουν συνεχώς σπίτι με το παιδί. Αυτό δεν σημαίνει ότι το παιδί πρέπει να στερηθεί το μητρικό γάλα. Με ένα πρώτης ποιότητας ηλεκτρικό θήλαστρο (που εγγυάται το βέλτιστο αποτέλεσμα χωρίς να ταλαιπωρεί τη θηλή), μια μαμά μπορεί να αντλεί γάλα καθημερινά, ώστε ο μπαμπάς η όποιος προσέχει το παιδί να το ταΐζει σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Ένα ισχυρό ραβδομπλέντερ

Μετά από τους πρώτους μήνες, όταν το παιδί αρχίσει το αλεσμένο φαγητό και σταδιακά τις πιο στέρεες τροφές, υπάρχει ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να λείπει από την κουζίνα της μαμάς. Με ένα καλό ραβδομπλέντερ, που συνδυάζει υψηλή ισχύ με πολλές ταχύτητες λειτουργίας, η ετοιμασία του φαγητού γίνεται παιχνιδάκι, γλυτώνοντας τη μαμά από πάρα πολύ χρόνο και κόπο – και εξασφαλίζοντας τέλειο πουρέ χωρίς επικίνδυνα κομματάκια.

Μια υπερσύγχρονη σκούπα ρομπότ

Όταν το νεογέννητο έρθει στο σπίτι, ξεκινάει μια περίοδος που η μαμά αφιερώνεται σ’ εκείνο (ειδικά εάν θηλάζει) και δεν έχει τον χρόνο που είχε για τις δουλειές του σπιτιού. Όταν, πάλι, αρχίσουν τα μπουσουλήματα, η ανάγκη για ένα πεντακάθαρο πάτωμα γίνεται επιτακτική. Σε κάθε περίπτωση, μια σκούπα ρομπότ τελευταίας τεχνολογίας μπορεί να εξασφαλίσει την καθημερινή καθαριότητα και να εξοικονομήσει πολύ χρόνο στη μαμά.

v