Αγαπώ το σημάδι της καισαρικής μου γιατί από εκεί έφερα στον κόσμο τα μωρά μου

Αγαπώ το σημάδι της καισαρικής μου γιατί από εκεί έφερα στον κόσμο τα μωρά μου

Η γνωστή ηθοποιός Αλίσα Μιλάνο, την οποία γνωρίσαμε από την τηλεοπτική σειρά «Μάγισσες», είναι μητέρα δύο παιδιών και αρκετά συχνά συμβουλεύει τις νέες μαμάδες μέσα από τις συνεντεύξεις της. Καθώς η ίδια γνωρίζει από πρώτο χέρι τις δυσκολίες και τις απαιτήσεις της μητρότητας, προσφέρει λόγια παρηγοριάς και ενθαρρύνει όλες τις μητέρες, δίνοντάς τους κουράγιο μέσα από τις εμπειρίες της.

Σε μία συνέντευξή της στο Today Show είχε μιλήσει για την απώλεια βάρους μετά την εγκυμοσύνη, αλλά και το πώς βλέπει το σώμα της.

«Θεωρώ ότι κάποια στιγμή, τα χάνεις αυτά τα κιλά» δήλωσε η 44χρονη, ενώ συνέχισε λέγοντας «Όταν γέννησα, και τις δυο φορές, δεν βιάστηκα να χάσω βάρος. Κάποια στιγμή απλά αδυνάτισα».

Eξήγησε ότι στην περίπτωσή της το ότι έγινε μητέρα και έπρεπε να μάθει τόσα πολλά πράγματα, ήταν πολύ πιο συγκλονιστική εμπειρία από το πώς φαινόταν το σώμα της. Μάλιστα, ενθάρρυνε όλες τις νέες μαμάδες να αποδεχτούν και να αγκαλιάσουν τον νέο τους εαυτό.

«Αγαπώ την ουλή της καισαρικής μου γιατί από εκεί έφερα στον κόσμο τα μωρά μου», είπε, προσθέτοντας: «Να είστε ευγενικές απέναντι στον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε ότι το σώμα που έχετε είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να ταΐσει και να φροντίσει το μωρό σας. Όλα τα άλλα είναι αδιάφορα!».

Πηγή: people.com

v