Μαμά έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μπροστά στον 11χρονο γιο της!

Μαμά έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης μπροστά στον 11χρονο γιο της!

Ακόμη μία καταγγελία για σεξουαλική επίθεση στην περιοχή της Κυψέλης βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά σε μία μαμά που έβγαλε βόλτα τον σκύλο της, ενώ ήταν μαζί της και ο 11χρονος γιος της.

Η γυναίκα μίλησε συγκλονισμένη στον τηλεοπτικό σταθμό «OPEN», περιγράφοντας όσα συνέβησαν: «Ξαφνικά είδα τον σκύλο να έχει στρέψει το βλέμμα του αλλού και να γρυλίζει και ήταν έτοιμος για επίθεση. Αν δεν είχα το σκύλο μου μαζί δεν ξέρω τι θα γινόταν, ο σκύλος μου με έσωσε».

«Τρεις ημέρες ήμουν σε αφωνία είχε κλείσει η φωνή μου, δε μιλούσα καθόλου. Το μόνο που έπρεπε να κάνω ήταν να ασχοληθώ με το παιδί μου, όχι με την αστυνομία και με τον εαυτό μου. Ο μικρός ήταν σε σοκ, τώρα πήγε σχολείο μετά από μία εβδομάδα. Κατεβήκαμε για να τον πάρει το σχολικό και μου "λέει μαμά θα είσαι καλά στο σπίτι;"», πρόσθεσε.

Επιπλέον, η σοκαρισμένη γυναίκα περιέγραψε την κατάσταση  που επικρατεί τα βράδια στην Κυψέλη, λέγοντας: «Είμαστε χάλια δεν υπάρχει καμία ασφάλεια, σήμερα το πρωί θα πάω να κάνω καταγγελία. Πήγα στο τμήμα και μου είπαν να κάνω μήνυση στην ασφάλεια. Το παιδί στον ύπνο του φώναζε, του μίλησα του είπα ότι τελείωσε αυτό πέρασε. Είναι τραγικό να μην μπορείς να βγεις έξω στο δρόμο. Όποιος δεν το έχει νιώσει αυτό που έζησα δεν μπορεί να καταλάβει τι λέω.

Μία φίλη μου έχει δεχτεί χειρότερη επίθεση στην Κυψέλη πάλι, είχε υποστεί βιασμό πριν από δύο χρόνια. Δεν υπάρχει αστυνομία στην περιοχή, δεν είναι τωρινό το πρόβλημα, είναι καιρό. Και τηλέφωνο να πάρεις δε γίνεται κάτι. Άκουσα πριν έναν μήνα μία κραυγή γυναίκας κάτω από το σπίτι, πήρα την αστυνομία τηλέφωνο και δεν ήρθε ποτέ. Η Κυψέλη είναι τρόμος το βράδυ».

Πηγή: Protothema.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v